Jump to content

Arnt Inge

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About Arnt Inge

  • Birthday 12/26/1991

Arnt Inge's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Må først få beklage dårlig norsk vokabular på delene, og dårlig forklaringsevne på problemet. Men jeg har da en STI Rangemaster i 45ACP som har STI`s recoilmaster system. Men nå har den fått et lite problem. Det som amerikanerne kaller for "reverse plug", metallhylsa som står i sleiden og komprimerer rekylfjæren når sleiden går tilbake, henger seg fast når den går bakover "guide rod". Sånn som jeg forstår at dette systemet fungerer, så skal metallhylsa stoppe når den kommer dit "guide rod"`en er dreid tykkere og den mindre fjæra blir komprimert istedet. Slik som dere ser på bildet fra Midway lengre ned. Nå har den antageligvis blitt for slitt, og hopper over denne trappingen og setter seg fast lengre bak. Det jeg da egentlig lurer på, er om jeg kan fjerne litt gods, enten på hylsa eller "guide roden" slik at hylsa beveger seg helt bak uten å kile seg? Eller vil det da bli en for stor belastning på feil sted på noe vis siden det meste av rekylimpulsen blir absorbert kun av den største fjæra? Ser at på 1911 med kortere løp og recoilmaster så har de ikke denne trappingen.
  2. Nå er ikke jeg akkurat den mest erfarne, men anbefaler deg å kjøpe og lese Ladeboken. Så skjønner du fort hvor det nå ser ut som om du har misforstått ett og annet...
  3. Fra min ble sendt, tok det 8 dager før jeg kunne hente den på postkontoret. Kan ikke klage på det
  4. Har bare ladeboken 6. Der er det ihvertfall ladedata for kun en kule for 8x58RD. Og N135 og N140 krutt.
  5. I år blir første gang jeg stemmer ved stortingsvalg, og min stemme blir definitivt brukt til å IKKE stemme Arbeiderpartiet. Om de da ikke viser oss at de baserer behandlingen av sakene sine på fakta iløpet av den nærmeste tiden.
  6. http://www.rb.no/lokale_nyheter/article6540139.ece Svar til Sverre Bøsei fra Are Fosjord.
  7. Mye mulig dette har vært sagt tidligere i tråden, men er det satt noen dato for når denne stortingsmeldingen for oppfølging av 22.juli rapporten kommer?
  8. Er vanskelig å forby smugling av våpen, for det har jo noen allerede gjort. Så da må man vel finne på noe nytt....
  9. Utifra filmen der ville jeg si at jeg ville fått en større jaktopplevelse av å skyte katta til naboen fra stuevinduet mitt, enn av å "jakte" der.
  10. Her kan du se litt priser på litt forskjellig ihvertfall : http://www.sportscenteret.no/webshop.aspx?pageid=79305
  11. Et lite spørsmål av nysgjerrighet: Har det blitt solgt noen WA2000 i Norge?
  12. Du kan vel alltids borre hull i gulvet og sette ned ekspansjonsbolt. Henger vel bedre enn det meste det.
  13. Arnt Inge

    Russisk ammo.

    Er det flere enn Jakt&Friluft som forhandler Barnaul? Kontaktet dem, men de har ikke 30-06 på lager. Så lurer på om det er noen andre i landet som forhandler?
  14. Grunnen var vel at også tyskerne produserte krag, og at de dermed hadde bruk for litt ammunisjon.
×
×
  • Create New...