Jump to content

22-250

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 22-250

  1. Tror ikke jeg fikk frem det jeg mente. Prøver igjen At hylser sprekker i halsen kommer stort sett av mange omladninger eller rett å slett dårlig les sprø messing. har ikke så mye med trykk å gjøre det ser du helt andre steder. med bom mener jeg at de ikke sitter sammen med de andre Men noen ganger skivebom.. dette grunnet at hylsa slipper kulen på en annen måte om du prøver samme ladning med hylser med å uten fett invendig i halsen vil du se at treff punktet er forskjellig.Ikke mye men det er en forskjell.. ER ikke sikkert jeg fikk frem hva jeg mener nå heller men les mellom linjene
  2. har aldri studert evnet men har hatt mange sprekte halser gjennom årene å du kan vel ta som en grunnregel at en sprekt hals er en bom nesten uansett hold. Kommer selvfølgelig ann på hvordan den sprekker tviler på at di har revnet hele veien?
  3. Må bare spørre om du har kjøpt deg en ny bil å får beskjed om at den ikke må kjøres med grunnet en feil som gjør at du kjører havari på motoren fortsetter du å kjøre? Forsto det som at du hadde fått beskjed om at det var feil på demperen din?
  4. kjenner ikke 450 pressen men om den er som andre dillon presser kan du ikke stramme til skruen da den låser platen å alt stopper opp.. Du må bare passe på at fjør å kule ligger riktig så må du føle deg frem til hvor stram den kan være Alt skal gå lett men ikke slarke..
  5. jeg har vel egentlig forstått det som om dette med utestengelsen av KMS er en personlig krangel\uenighet mellom noen ganske få personer?
×
×
  • Create New...