Jump to content

Fredlaus

Members
  • Posts

    301
  • Joined

  • Last visited

Fredlaus's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei C.S.T. ; Gidder du høre om det foreligger noen planer om å levere den i links også? S&L har jo vært rimelig flinke på dette tidligere, så må være lov å håpe.
  2. Synthetic er da mulig å få tak i, som nevnt over. Løp av det slag en måtte ønske er heller ikke umulig å oppdrive (jakt og friluft, midway f.eks). Den der har bare fixed cylinder choke uansett, så er jo bare å kappe ett hvilket som helst løp så kort om en ønsker det innenfor lovens grenser.
  3. om jeg husker riktig så har jernvarehandler med litt utvalg gjerne hodefrie skruer i ca M3.5 med hull for en eller annen liten umbrakonøkkel. jeg kjøpe noen slike, kappet dem på riktig lengde med en dremel, fylte hullene med olje og skrudde dem forsiktig inn.
  4. .284 win? vet folk her på kammeret har hatt STR i 6,5-.284 i allefall:) Andre kan sikkert svare mer utfyllende.
  5. Hvil i fred, og takk for innsatsen. Måtte ditt minne og dine idealer leve videre for all tid.
  6. Det er nok bare etter ett frontsikte, altså ikke gjennomgående hull:)
  7. nå er mitt QL av det gamle slaget og har ikke erfaringer med nevnte krutt fra før, men det sier 4545 bar (max er 3800). Andre kan få supplere om dette stemmer eller ei, men bør gi en indikasjon.
  8. HD-skinnene er verdt de ekstra pengene etter min mening. Mye bedre finnish enn de vanlige. Har begge deler til forskjellige rifler:)
  9. http://www.longrangehunting.com/article ... cles-3.php google er deres venn. Premier/SuB-relasjonen forklart
  10. Svakt at leupold bare har livstidsgaranti på den der zombiekikkerten sin. Jeg vil da for svingende også være sikker på å glede av optikken min også etter at jeg evt. blir redusert til ett saktevandrende, sløvt lik med apetitt på dem med normal kroppstemperatur...
  11. Den nikonen har alt justeringstårn (i allefall har 2.5-10x42 og 4-16x42 det. De ser helt ut som de sylinderiske du kan kjøpe som tilleggsustyr bare lavere så de får plass under hetta. Med mindre du trenger plass til å skive på en egen kulebanekomp, så funker det fint som levert. Forøvrig ingenting å utsette på optikken på min 2,5-10. Tror ikke den er dårligere en VX-II i allefall.
  12. En ting med denne hegndiskusjonen: Her hjemme jaktes jo i allefall både rådyr og hare i stor stil på øyer langs kysten. Ofte på bestander som er til dels kunstig høye grunnet mangel på rovvilt. Er dette også fusk i øynene til dem som griner over digre innhegninger på andre breddegrader? Ikke ment til forsvar for canned hunting på noen måte, bare spør.
  13. Burde ikke være noe problem å få igjennom denne som jaktvåpen hvis jeg tolker det riktig med at du har en, og skal ha 3 til, fra før. En søknad på boltrifle i .303 (om det er det den er kamret i da) til la si hjortejakt burde holde i massevis. Historien vil vi svært gjerne høre:)
  14. Så lenge stokken er linksvennelig, er det egentlig ingen særlig ulempe at bolten er på høyre side når en ligger å skyter med tofot. En må nesten bare prøve det og se om det funker for en. Skal en ha venstebolt mener jeg på at blaser er å få med dette også på langholdsbørsene, men det får noen andre evt. bekrefte. Tror også dakota longbow ble levert i links, men om den produseres enda er en annen sak.
×
×
  • Create New...