Jump to content

bruno

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About bruno

  • Birthday 10/16/1965

bruno's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. bruno

    Optilock PROBLEM?

    Jeg har hatt samme problem, tok bare å filte ned til passe lengde. Problem løst. Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk
  2. Takk. Det høres bra ut, da blir det nok bestilt en sånn presse snart.
  3. Hvordan takler kruttmålet på denne pressa de nordiske kruttsortene? De er jo grove i forhold til de fra unaiten.
  4. bruno

    Zeiss HT retikkel?

    Hvis du går inn på denne siden http://www.zeiss.com/sports-optics/en_d ... l-reticles og trykker download som er til høyre på siden, så tror jeg du finner det du leter etter.
  5. Det står på baksiden av våpensøknaden hvordan våpen kan sendes. Har ikke ett skjema for å gjengi hva det står, men leste det senest i forrige uke.
  6. Jeg kan få tatt bilde å prøve å få det postet her, men det blir ikke før i morgen ettermiddag når jeg kommer meg hjem.
  7. Lagde en slik løsning for mange år siden til min M98, men jeg brukte magasinet til Tikka 695 og lagde låsing i fremkant. Dette fungerte utmerket med hensyn til mating. Var litt jobb å få det til men jeg ble kjempe fornøyd. Det ligger nå i en skuff i påvente av montering i en M67.
  8. i Tromsø er det stort sett bare 2 ting å gjøre knulle og drikke! Du kan jo fortsatt gjøre de 2 tingene. Og nå er det jo også så kaldt ute,og begge tingene hjelper til med å holde varmen Og når du får lyst til å skyte så er det bare å ta kontakt med oss i jegergruppa til Tromsø skytterlag.www.tromsoskytterlag.no Hilsen Leder av Jegergruppa Jan Erik Nilsen
  9. Det er bare å presse ned "stigen" der det ser ut som det er en pinne igjennom (du vil kjenne at det fjærer) så er det bare å trekke "stigen" bakover.
  10. Det er flere stokker på sidene til Brownells. Det går ikke å bruke BDL stokk siden den har gjennomgående magasinbrønn. http://www.brownells.com/aspx/ns/store/ ... UT%20STOCK http://www.brownells.com/aspx/ns/store/ ... ,%20WALNUT
  11. Det står noe på denne siden hvis det kan være til nytte. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rifle_cartridges Det er bare å velge de kalibrene du vil ha, så kommer det opp litt av hvert om de.
  12. Tror du finner det du leter etter på denne siden. http://stevespages.com/page8d.htm
  13. bruno

    GODT NYTT ÅR

    Godt Nyttår alle sammen
×
×
  • Create New...