Jump to content

zuma

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zuma

  1. Prøv Norsk Stål: http://www.norskstaal.no/. Vi har brukt dem, koster noe men vi er meget fornøyd. Har flere avdelinger rundt om i landet.
  2. zuma

    Sauer_102.jpg

    From the album: Rifle

  3. zuma

    Sauer_103.jpg

    From the album: Rifle

  4. Er det noen som kan hjelpe meg å finne fordelingsnøkkelen for plassering av skiver på ulike avstander. Vet at det finnes en tabell som viser x% av skivene skal stå på mer enn x meter, y% på avstand mellom x og y meter osv.
  5. Bare av nysgjerrighet (fordi jeg også har en gammel GSP): Betyr da A=0, B=1 osv? Slik at IA=80 dvs 80-modell? HJ=79-modell?
  6. Hei Er det fremdeles skyting lørdag i partallsuker? Er det da skyting nå på lørdag 06.okt? Kan ikke finne Facebook-sidene deres, har dere en adresse?
  7. zuma

    Pistol fra Danmark.

    Ja du regner feil 11020+(11020x25%)=11020+2755=13775
  8. Finnes det noen resultatlister etter disse stevnene? Hvor kan man i så fall finne dem?
  9. Dette var en veldig bra match! Morsomme stager, fint vær, hyggelige mennesker. Kan det bli bedre? Håper på flere slike
  10. Kjempebra arrangement. Et par ting som kunne vært gjort annerledes er plasseringen av nummerskiltene, de kunne med fordel vært plassert over skivene. En annen og viktigere ting er at alle skivene kunne vært nummerert, ikke bare oddetalls-skivene. Etter å ha skutt på oddetalls-skiver de 3 første dagene så merket jeg stor forskjel den siste dagen da jeg fikk en partalls-skive. Måtte lete litt lenger da for å finne den riktige skiven etter å ha skutt på første stativ. Maten som ble servert var fantastisk, den kokken dere har fått fatt i er verdt sin vekt i gull, ta godt vare på henne. Vårrullene var ubeskrivelig gode og spesielt fredagens rett var utrolig god, tusen takk for maten!
  11. Er det noen som har forslag til ladedata for Magnum 1 lading? Har noen Hornady 180 gr CL-SIL kuler jeg tenkte å bruke i en S&W 686. Tenkte å bruke dem i spesialfelt Magnum1 så de behøver ikke å være hvassere enn at de holder faktorkravet. Har det meste av Vihtavuori krutt.
  12. Takk igjen. Da skal jeg forsøke med dette kruttet og 55 grain kuler. Har noe N135 og N140 krutt som jeg skal prøve til tyngre kuler
  13. Takk for svar! Jeg har Ladeboken utgave 4, der er ikke Norma 200 med i tabellene for 223, kanskje den er for gammel. Finnes det noen data for 62 grain kule også? 68/69 grain?
  14. Er det noen som har prøvd å lade 223 Rem med Rhino 9 krutt og 55 grain kule? For bruk i halvauto våpen av type AR15? Kan dere dele ladedata?
  15. Jeg ønsker en CD om langholdskyting
  16. zuma

    pen pang

    Kunne ikke vært mer enig med deg i dette. Helt off-topic men bare måtte si meg enig.
  17. Takk for mange gode innspill. Jeg har nå kjøpt en Lee Collett Neck-Sizer og ladet noen få patroner, så langt er jeg godt fornøyd. Bakgrunnen for mitt opprinnelige spørsmål var at jeg fikk kjøpt en brukt Dillon XL650 som det fulgte med ikke mindre enn 2 die-sett i 6,5x55. Problemet er at begge de medfølgende Neck-Sizerne riper opp hyslehalsen. Den ene, av fabrikat Pacific, setter noen skikkelige merker i halsen. Den andre av merket Forster noe mindre merker men dog for mye etter min smak. Da dukker selvsagt spørmålet opp: er det mulig å polere vekk "ripe-setteren"?. Dvs polere opp dien innvendig?
  18. Jeg skal begynne å lade ammo i 6,5x55 til en Sauer STR200 og en gammel Krag. Finner etter hvert ut at det finnes dier i 6,5x55 Swedish Mauser og 6,5x55 Skan. Er dette tilsvarende/de samme diene? Hvis ikke, hvilke skal jeg bruke? Hvilken neck-sizer die (fabrikat) anbefales?
  19. Takk for hyggelig hilsen Cesandberg, det er alltid moro å få positive tilbakemeldinger. Satser på at vi møtes igjen på årets Ændalssmell om ikke før. Håper du har et godt bilde fra "The Net".
  20. Jeg har observert disse, men de gir ikke så mye info. Den viktigste er nok telefonnummeret der. Jeg får prøve å ringe.
  21. Jeg kan ikke finne at Sarpsborg Våpen har hjemmeside, er det riktig observert?
  22. Hvor kjøper man Dillon ladeutstyr i Norge? Hvem har beste priser? Prøvde meg med et søk her inne men det gikk ikke. Ref. viewtopic.php?f=28&t=14704&p=162404#p162404
  23. Vel hjemme etter å ha utkjempet Ændalsmellen må jeg få lov å gi honnør til Arendalsgjengen med Carl i spissen. Det var et meget bra stevne, gode stager og velorganisert match. I tillegg smakte både pølser og vafler fortreffelig. Regner med at Hoffa kommer med en anmeldelse i skriblespalten på nettsidene etter hvert. Gleder meg allerede til neste gang, stå på karer.
  24. zuma

    Spm. ang gong!

    Hei ! Prøver meg med et lite kupp/digresjon. Hvor store gonger ville dere bruke på avstandene 200-250 meter, 300-350 meter og 400-450 meter ? Har mulighet til å sette opp gonger på disse avstandene. Hvordan henges de opp? Kjetting? Wire?
×
×
  • Create New...