Jump to content

audiurs4

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by audiurs4

  1. audiurs4

    Top shot

    Har en Smith & Wesson modell 41 og merkelig nok så er det top shot den liker aller best. Får funksjonsfeil med det meste annet. American Eagle fungerer også. Tror også det er fysisk forskjell på randen som er forskjellen.
  2. audiurs4

    Top shot

    Hei Er det ingen som selger Top shot 22lr lengre? xxl har vært utsolgt ganske lenge.
  3. Hei! Noen som har forslag om hvor man kan kjøpe deler til en Smith and Wesson 29-2? Har forsøkt Oslo skytesenter, men de er ikke så flinke til å svare på Mail. Trenger en yoke endshake screw, noen som har å selge? evnt. tips til utenlandske sider som sender.
  4. Hei! Noen som har erfaring eller hørt noe om Bolly UPH stokken til Schultz & Larsen tactical? https://precisiondefenceindustries.com/bolly-uph-schultz-larsen-tactical/
  5. Vi bruker nok samme mann 2-3 år er ikke uvanlig. Må være samme mann her også, 1 år og 4 måneder nå.
  6. Hei! Noen som vet om det er rypejakt på Omnsfjellet i Orkdal i år?
  7. Slike lister er gull verdt ja, vet du om det eksisterer lignende lister til Colt? Har også en Colt 1860 Army med nr 131826.
  8. Colt SAA Artillery i .45 long colt.
  9. audiurs4

    Colt 1873 SAA

    From the album: Håndvåpen

  10. http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=28945" target="_blank" target="_blank" target="_blank http://www.huntershouse.dk/kat1573-Schu ... tical-GRS/" target="_blank
  11. Noen som har erfaring med Schultz & Larsen Tactical? Er dette en modell som nettopp har kommet? Jeg har ikke hørt om den før ikveld i hvert fall. Har bestilt en Schultz & Larsen classic dl i 300 win mag fra Jakt og Friluft, bruksområdet er tiltenkt storviltjakt og langholdskyting. Har tenkt å bytte til match løp og grs stokk når den skal benyttes til langholdskyting. Vurderer litt å forandre bestillingen til en Tactical, den er vel kanskje bedre egnet til langholdskyting..? Håper noen her inne har tafset på Tactical modellen og har noen tips:)
  12. Man skal kunne klikke av løp nr to enten ved å gi den en dask i kolben, eller som jeg bruker å flytte løpsvelger til neste løp.
  13. Takk for svar, er en Colt Artillery produsert før 1900 jeg har. Har laget meg noen svake ladninger som jeg har tenkt å teste først, starter på 15 grains svartkrutt og har fylt opp med semulegryn. Hvordan gjør du det når du bruker semulegryn? Jeg la en melkekartong skilling mellom krutt og semulegryn, men det er kanskje ikke nødvendig. Bruker en 250 gr kule av rent bly, sizet til .452. Prøvde med .454 men da ville de ikke kammre.
  14. Noen her som har erfaring med ladning av .45 Colt med svartkrutt eller pyrodex P? Har ladet meg opp noen patroner med pyrodex til en original Colt saa. Havnet på 26 grains pyrodex med en 250 grains blykule, dette tilsvarer ca 33 grains i volum med svartkrutt. Lurer på om denne ladningen kanskje er i friskeste laget, så vurdere å lade meg litt ned. Noen med erfaringer?
  15. Noen som vet om det er noe aktivitet i Orkla pistolklubb, og hvem kan man kontakte? Driver også å funderer på å melde meg inn i klubb.
  16. Jeg var også for en tid tilbake i kontakt med politiet for kjøp av svartkrutt. Det hele endte med at jeg gikk derfra med uforrettet sak. De viste ikke hvilket skjema som skulle brukes, men de mente jeg måtte ha noe dokumetasjon av noe slag uten at de viste hva.. Fikk beskjed om å undersøke selv hva som kreves for kjøp av svartkrutt, men har ikke gjort nå mere med det enda, så bruker pyrodex. Begynner å få en del sortkrutt våpen etterhvert, disse er orginale våpen fra før 1890 så disse er ikke registrerte og jeg har ikke våpenkort på disse. Men har våpenkort på andre våpen, skulle tro det skulle holde for kjøp av svartkrutt..?
  17. audiurs4

    Colt SAA 1873

    Det er en Colt Artillery så den er ikke nummerlik, men den er i meget bra stand mekanisk og løpet er også meget bra. Blir nok så jeg beholder den som den er, blir for galt å mekke for mye på en slik revolver.
  18. audiurs4

    Colt SAA 1873

    Vill helst unngå å sette tilbake pipa på den, men ønsker at den skal være skytbar. Har vel en cylindergap på .018", er det skadelig å skyte med såpass stor åpning. Skal ikke akkurat skytes noe mengder med denne. Har ikke målt hvor stor headspace jeg har enda, men det virket bra. Tønna roterte fint med tommhylser i. Er ikke noe andre triks for å få minket cylindergap litt?
  19. audiurs4

    Colt SAA 1873

    Hei! Har en original Colt saa 1.gen. Denne hadde en god del endshake, har fikset dette nå ved å legge på shims på base pin bushingen. Problemet nå er at det naturlig nok blir en god del cylinder gap, har en åpning 0,45 mm. Har ikke mye erfaring med revolvere, men antar at dette er noe mye. Løsningen på dette må vel være å få satt løpet litt tilbake. Men hvor mye cylinder gap toleres?
  20. Noen som vet hvor man får kjøpt Leupold alumina? Sendte mail til midway å spurte men de hadde ikke.
  21. Da har jeg ladet opp noen ladninger til Winchestern. Prøvde med litt forskjellige mengder pyrodex, men fant ut at 57,0 grains med pyrodex rs fylte hylsa passe når jeg brukte 1stk melkekartong skilling, 1stk bivoks skilling og 1stk avispapir skilling som mellomladning, kule har jeg en 350gr blykule fra Clarry Haglund. Da gjenstår det bare å prøve om det smeller i børsa
  22. audiurs4

    win_86.jpg

    From the album: Rifle

  23. Takk for gode tips og råd, da skal jeg prøve noe ladninger ganske snart. Må bare handle bivoks først.
×
×
  • Create New...