Jump to content

audiurs4

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Noen som har forslag om hvor man kan kjøpe deler til en Smith and Wesson 29-2? Har forsøkt Oslo skytesenter, men de er ikke så flinke til å svare på Mail. Trenger en yoke endshake screw, noen som har å selge? evnt. tips til utenlandske sider som sender.
 2. Hei! Noen som har erfaring eller hørt noe om Bolly UPH stokken til Schultz & Larsen tactical? https://precisiondefenceindustries.com/bolly-uph-schultz-larsen-tactical/
 3. Vi bruker nok samme mann 2-3 år er ikke uvanlig. Må være samme mann her også, 1 år og 4 måneder nå.
 4. Hei! Noen som vet om det er rypejakt på Omnsfjellet i Orkdal i år?
 5. Slike lister er gull verdt ja, vet du om det eksisterer lignende lister til Colt? Har også en Colt 1860 Army med nr 131826.
 6. Colt SAA Artillery i .45 long colt.
 7. http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=28945" target="_blank" target="_blank" target="_blank http://www.huntershouse.dk/kat1573-Schu ... tical-GRS/" target="_blank
 8. Noen som har erfaring med Schultz & Larsen Tactical? Er dette en modell som nettopp har kommet? Jeg har ikke hørt om den før ikveld i hvert fall. Har bestilt en Schultz & Larsen classic dl i 300 win mag fra Jakt og Friluft, bruksområdet er tiltenkt storviltjakt og langholdskyting. Har tenkt å bytte til match løp og grs stokk når den skal benyttes til langholdskyting. Vurderer litt å forandre bestillingen til en Tactical, den er vel kanskje bedre egnet til langholdskyting..? Håper noen her inne har tafset på Tactical modellen og har noen tips:)
 9. audiurs4

  Beretta 682 Gold E

  Man skal kunne klikke av løp nr to enten ved å gi den en dask i kolben, eller som jeg bruker å flytte løpsvelger til neste løp.
 10. Takk for svar, er en Colt Artillery produsert før 1900 jeg har. Har laget meg noen svake ladninger som jeg har tenkt å teste først, starter på 15 grains svartkrutt og har fylt opp med semulegryn. Hvordan gjør du det når du bruker semulegryn? Jeg la en melkekartong skilling mellom krutt og semulegryn, men det er kanskje ikke nødvendig. Bruker en 250 gr kule av rent bly, sizet til .452. Prøvde med .454 men da ville de ikke kammre.
 11. Noen her som har erfaring med ladning av .45 Colt med svartkrutt eller pyrodex P? Har ladet meg opp noen patroner med pyrodex til en original Colt saa. Havnet på 26 grains pyrodex med en 250 grains blykule, dette tilsvarer ca 33 grains i volum med svartkrutt. Lurer på om denne ladningen kanskje er i friskeste laget, så vurdere å lade meg litt ned. Noen med erfaringer?
 12. Noen som vet om det er noe aktivitet i Orkla pistolklubb, og hvem kan man kontakte? Driver også å funderer på å melde meg inn i klubb.
 13. Jeg var også for en tid tilbake i kontakt med politiet for kjøp av svartkrutt. Det hele endte med at jeg gikk derfra med uforrettet sak. De viste ikke hvilket skjema som skulle brukes, men de mente jeg måtte ha noe dokumetasjon av noe slag uten at de viste hva.. Fikk beskjed om å undersøke selv hva som kreves for kjøp av svartkrutt, men har ikke gjort nå mere med det enda, så bruker pyrodex. Begynner å få en del sortkrutt våpen etterhvert, disse er orginale våpen fra før 1890 så disse er ikke registrerte og jeg har ikke våpenkort på disse. Men har våpenkort på andre våpen, skulle tro det skulle holde for kjøp av svartkrutt..?
×
×
 • Create New...