Jump to content

TØS

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TØS

  1. Heter sikte "Multigun"? Finner ingen som heter det.. Hadde du noen fine bilder, og kanskje en liten brukererfaring så langt?
  2. Dæven.... Sist jeg skulle bytte klubb var SSS et meget aktuell klubb, men pga særdeles store problemer med og få konkrete svar på innmeldingsmulighetene, og at jeg ble fortalt at klubben kun var en "papirklubb", ble en annen klubb valgt. Men det er særdeles bra at klubben er aktiv og med fin hjemmeside. Jeg trekker tilbake det jeg sa.
  3. Av de to øverste er det kun Notodden som har aktivitet. Den mest aktive klubben i Telemark er nok Veps, som du har nederst på lista. Hvor i Telemark bor du?
  4. Og om ikke det går så er det store muligheter på Ulefoss. Holla skytterlag har bane som kan brukes så lenge det er lyst ute (unntatt i kirketida, men det gjelder vel overalt.....)...
  5. Jeg kan jo følge opp med et spørsmål i denne tråden jeg også.. Jeg har en Stock II. Kan jeg da bytte ut de originale sjefteplatene med de Henning produserer og da fortsatt kunne skyte PD?
  6. Beklager, det var noe uklart ser jeg i ettertid... Det jeg mente var at man ikke trenger å bruke rødsprit til forvarming når man benytter seg av bensin. Da benytter man seg av bensinen også til forvarmingen. Er jo ikke noe poeng å bære med seg både bensin og rødsprit når man kun trenger bensin...
  7. Man trenger ikke forvarming ved bruk av bensin...
  8. Sakset fra Våpenloven ( http://www.lovdata.no/all/hl-19610609-001.html#5 ): Kapittel II. Erverv m.v. av våpen og våpendeler. Overskriften endret ved lov 23 juni 1978 nr. 69. § 7. Den som vil kjøpe eller på annen måte erverve skytevåpen eller våpendeler, må ha tillatelse fra politimesteren. Tillatelse gis av politimesteren på søkerens bosted eller - hvis søkeren ikke har bopel i riket - av politimesteren på oppholdsstedet. Tillatelse kan bare gis edruelige og pålitelige personer som har behov eller annen rimelig grunn for å ha skytevåpen, og som ikke av særlige grunner kan ansees som uskikket til det. Tillatelse kan ikke gis til person under 18 år. Unntak kan i særskilte tilfeller gjøres for person under 18 år men over 16 år, der våpen kan oppbevares av verge eller annen person som fyller de alminnelige krav til tillatelse. Tillatelse til å erverve revolver eller pistol eller til deler av slike våpen gis ikke til personer under 21 år. Kongen kan også fastsette høyere aldersgrense for andre arter skytevåpen og våpendeler, likevel ikke over 21 år. Erverves skytevåpen eller våpendeler ved arv, kan vedkommende politimester dispensere fra aldersgrensebestemmelsene på de vilkår han finner nødvendig i hvert enkelt tilfelle. Søknad fra umyndig må være tiltrådt av verje. Kongen kan gi forskrifter om skytterorganisasjoners og andre juridiske personer erverv av skytevåpen og våpendeler. Endret ved lover 23 juni 1978 nr. 69, 5 juni 1998 nr. 35.
  9. Winge har vel noen gode priser. I alle fall i følge nettsida... Tror det ligger på 1450 for 1000 sk. Jaktdepotet reklamerte med noen gode priser (1,37 pr sk om jeg husker korrekt...). Men når jeg ringte hadde de "nettopp" gått tomme for den billige ammo`n, så da lå det på rundt 1700 for 1000 sk. om jeg ikke husker helt galt... Interarms ligger på 1800 for 1000 sk.
  10. NFPS har i sin anbefaling til politiet sagt at US Carabine ikke egner seg til praktisk rifleskyting.
  11. Jeg kan jo kjøpe dette av han så slipper han å ha dette blytunge teltet. 1/2 pris?
  12. Har dere fått svar på om de som skal bygge/drifte slipper å betale? Ser også at på hjemmesida står det: "Courses of Fire ...to be announced within 25.april." Noen som veit når dette kommer?
×
×
  • Create New...