Jump to content

Ace

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ace

  Skytekino

  Landvetter er vist stjernåsen skytesenter. Ser ut som en bra bane.
 2. Ace

  Skytekino

  Jepp det kan jeg garantere at jeg ville.
 3. Ace

  Skytekino

  " target="_blank
 4. Ace

  Atv til elgjakt

  Nå fikk jeg meget gode svar på det som jeg ønsket. Ser ut til at jeg må spare til polaris så kompanserer jeg for mine egenskaper som atv kjører.
 5. Ace

  Atv til elgjakt

  Takker for gode svar. Skal brukes til å trekke ut elg og terrenget må sies å være av den snille sorten. Har fått høre at 4 hjultrekken på polaris er å foretrekke. noen erfaringer? 6*6 er selvfølgelig drømmen men tenker først på 400- 500 ccm
 6. Ace

  Atv til elgjakt

  Holder en can am 400 til elgjakt eller blir den for liten.
 7. Hei er det noen som vet om stokken på R8 success er hul eller massiv?
 8. Ace

  Forsikring og våpen

  Det som bekymrer meg mest er tap av hele kofferten på reise. Verdien av alt innhold kan jo sprike mellom 30-100 000 kr. Er det noen som har erfaring fra bruk av forsikringer ved store skader eller tap.
 9. Ace

  Forsikring og våpen

  Jeg har i likhet med mange andre brukt mye av mine sparepenger på våpen og optikk. Det medfører at man har store verdier med ut i marka og på reise overalt. Her tenkt mye på hvordan jeg kan forsikre meg for skader, tap og tyveri både hjemme, borte og ikke minst under reise. Er det noen erfaringer om hva som funker og hva det koster? Er det noen man skal unngå?
 10. Jeg hadde en slik. Forsåvidt en grei kikkert men den jukser mye på klikkene. Jeg brukte min til langhold og det var den ikke brukende.
 11. sjekket nå litt i varebeholdningen og fant ut at jeg har ca 800 stk i 15 eske med klips. Det er 1950 mod.
 12. Ace

  ELGJAKTA 2014

  Har hatt en kjempefin jakt til nå. Torsdag falt en okse etter 1 times los. Den var en 11 takker på 300 kg og ett utlegg 117 cm. I dag felte min sønn på 17 sin første elg etter ca 30 min los. Det var ei kvige på 174 kg. Har sjekka tenner og det er faktisk bare 1.5 åring. Begge dyrene var smellfeite, vanskelig å vomme ut når hele buken svømmer i fett. Har nå 2 kalver igjen.
 13. Humor og ironi er en viktig egenskap for å ha ett godt liv. Jeg kjenner trådstarter og forstår hans tanker og handlinger i ettertid. Han skulle vel egentlig ikke overlevd. Oddsen for å overleve med tanke på skade, tid og sted var vel 10%. Burde ikke være vanskelig å forstå hvorfor han takler det med godt humør. Han har fått livet i gave på nytt. OG for dem som synes at ord og tanker er barnslige, dere burde tenke litt mere over hva livsglede er. Trådstarters livsglede er jakt med gode kompiser.
 14. Ace

  Jaktsekk???

  Jeg har brukt vorn sin hundefører sekk i elgjakta, og har bare positivt å melde. eneste er at man må legge våpen reima rett for at det ikke skal hekte når man tar den ut. Kompisen min har brukt den store vorn sekken og vil nå ikke gå uten. sekkene anbefales.
 15. Accubond 140 gr funker men hadde bare 93 gr restvekt etter å ha felt en elgkalv. Litt mye blodslått var det også.
×
×
 • Create New...