Jump to content

Arild

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arild

  1. Norrøna har merkene sine på sekken, både på topplomma og sidelommene. Det som er villedende er at ringstad også i starten leverte grønne sekker. De kan avsløres ved det håpløse hoftebeltet, og ved at du ser på bærereimene. På norrøna har du en D ring ca midt på reima, på ringstad en firkantet sak. Har en slik skjendig sekk har jeg som skrekk og advarsel. Bergans er jeg ikke sikker på, men hoftebeltet er et sikkert tegn.
  2. For å svare trådstarter. 1. De storsekkene som man ser i norsk kamo er ikke levert av norrøna. Du kan enda finne grønne Norrøna sekker i systemet. De i kamo er såvidt meg bekjent levert av ringstad og bergans. 2. Cato Ringstad sekken (jeger sekken) er en søppelsekk i norsk kamo. Har brukt den i tjeneste, og den er ikke en gang verdig å nevnes i samme åndedrag som den orginale recon pack fra norrøna. Hoftebeltet er en slamsete vits som suger kamelpung, og reimene er laget i en webbing som når de blir bløte og etterpå fryser,sklir i spennene. Spesielt med litt vekt. Bergans sekken har jeg kun sett, men ikke prøvd. Hoftebeltet imponerte meg ikke. Det kan nevnes at jeg har alle generasjoner av norrøna recon pack. Vet det er sykt, men sånn er det. Siste versjon med synkroflex er helt klart den som gir best bærekomfort, men personlig synes jeg den blir litt høy og smal. Smakssak, men uansett er det norrøna som i mine øyne leverer den beste pakkrammesekken. Min mening ja, så kan andre synes hva de vil.
  3. Vemork aksjonen er vel den i ettertid mest dekorerte sabotasje/commando aksjonen under 2vk.
  4. Carinthia er som nevnt oppgitt med EN verdier på den sivile web siden, mener de fleste av mil modellene er oppgitt der også. Har selv Carinthia trophen og defence 4. Gode poser, som er slitesterke og sammen kan de brukes som vinterpose. Vinterposen er en ajungilak alltitude 5 dunpose.
  5. Det står noen ladninger på norma sin hjemmeside og i bladet jakt våpenguiden 2011.
  6. Da blir du nok helten når gubbene går rundt i krokene og plukker opp capser og tupeer. For et par uker siden skjøt jeg et dfs program sammen med noen av karene i skytterlaget siden de ville ha med litt flere folk. Siden normaen lager mirage i ekspressfart med demperen sa jeg klart i fra at jeg kom til å skyte med brems (org trg). Festlige saker, forventet å se de nærmeste ligge i en blanding av foster og dekkstilling, men de tok det med godt humør og mumlet om at den sikkert funket godt som hjertestarter. Til vanlig øvingsknalling med litt pauser duger demperen godt nok.
  7. Enig med ThomasS, dropp det andre løpet og bruk pengene på hylser, kuler og skyting. 338 NM er en meget god patron som er presis og livlig. Demper eller brems kan være greit å ha. Hvilken kasse skal du bruke?
  8. Kvaliteten på norma hylsene er meget bra, men jeg ser fram til den dagen Norma klarer å få ut fabrikk ammo til kaliberet. Har mailet flere ganger, men det eneste svaret jeg har fått er at de ikke er ferdig med å utvikle ladninger.
  9. Arild

    BLOG 110-113

    Kjøper gjerne en dvd også.
×
×
  • Create New...