Jump to content

Strihåra

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Strihåra's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Eg er med denne gongen og,satser på å få testa skytebana og då
  2. Då veit eg jo grunnen til dei blå balla .Har ikkje klarna heilt endo.Takkar så mye for et flott lag! (trur eg er allergisk mot melk,må ikkje ha det i ildvannet Erik ).
  3. Eg har et godt mørna bokkahøve liggande bakom huset,viss da skulle knipa.
  4. Dette såg interesant ut.Må sjekka opp datoen seinare,om da passar.
  5. Eg har berre brukt n - 150 til 90grs tnt kula.Har ikke ladning her nå,men eg måtte gå ned fra det eg testa først.Grunn: kula ekspanderte i lufta og ingen hull i skiva!! Meiner å huske at maks fart på denne kula er 1100 ms.Så n-150 kruttet har funka fint med rett ladning. Lykke til!
  6. Eg har berre brukt n - 150 til 90grs tnt kula.Har ikke ladning her nå,men eg måtte gå ned fra det eg testa først.Grunn: kula ekspanderte i lufta og ingen hull i skiva!! Meiner å huske at maks fart på denne kula er 1100 ms.Så n-150 kruttet har funka fint med rett ladning. Lykke til!
  7. grattis til denne jegeren.god skyting,og ein fin opplevelse.Slike situasjoner er det mange av i løpet av hjortejakta,rundt omkring i liene våres.Men det er jo ikkje alle som filmar då.Eg lurar jo litt på koleist instruktørane i njff ber seg åt viss dei skal skyte kolle med kalv då?? Ha ein fortsatt god jakthaust alle sammen!
  8. Eg har skutt 4hjort med den rem.kula i år.Den er 168 grs iultra utgaven.Fine høl igjennom,det eine dyret raste ut 15 m ,dei3 andre gikk ned i smellen.Kan samenlignast med oryxen,men litt lettare då.fekk ok presisjon og ca 20mm samlinger i Lakelanderen!! Lykke til med valget,den funker.
  9. Strihåra

    CZ 550

    19mm/3/4"".
  10. Korleis har det gått i denne saken?Har kalven overlevd trafikken/jegere?Det har jo vore mykje mørke dagar no siste månaden.
  11. Takker for info,det stod mange nyttige data der.
  12. Har no i 10 år brukt swift af og mrp, den oppskrifta har fungert perfekt på hjorten. :D Men vi vil jo alltid prøve noko nytt, sjøl om alt anna funker. Har og brukt ein del mega og oryx i 6,5-en og 30-06-en, det funka fint det òg. Så nå har eg nokon pakkar med 155grs mega og 150grs oryx som må testast i .270 win-børsa. Då vil eg bruka mrp2, men eg finn ingen data på dette. Så er det nokon her som har brukt denne kombinasjonen? Vil òg prøve mrp2 på 140 grs swiften, men får eg meir fart? har 925 m/s i snitt nå med mi trygge oppskrift. Et anna problem kan jo bli at megaen ikkje toler farten i .270-en. Eg har prøvd et par i testøyemed med mrp,farten blei då 865 m/s i snitt. Skal testast i våte og litt tørre telefonkataloger.
×
×
  • Create New...