Jump to content

Joe

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Joe

  • Birthday 03/16/1956

Joe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Får du avslag så trenger du ikke betale. Søk i vei.
  2. Hagl fra 2 stk skeet patroner 24g. Gir ca 50g ekstra vekt og fyller akkurat opp i lommene for vekter på Benelli. Billig og bra.
  3. La ungene gjøre seg ferdig med "skytinga" av hverandre når de er små og med lekevåpen, så har de ikke noe utpreget behov for å sikte på annet enn vilt når de blir store. våpen må avmystifiseres tidlig slik at de får et naturlig og avslappet forhold til dem i voksen alder. Ingenting er mer spennende for et barn enn ting som er fy fy og forbudt av hysteriske foreldre.
  4. Hva vi kan gjøre. Ta godt vare på våre gamle winchestere. Ser ut for at de kan bli sjeldne etterhvert. Kan vel også være at japanerne forbedrer presisjonen en tanke??
  5. Joe

    Revolver 44mag

    Super Redhawk 44 magnum, uten tvil.
  6. Godt å se balanserte innlegg på dette vanskelige temaet.
  7. Hvis klubb tilsluttet NSF attesterer at medlemmene deltar på program som ikke nødvendigvis arrangeres av klubben selv så er det jo greit?! Det er jo en av grunnene at klubbene er tilsluttet en paraplyorganisasjon som får godkjent de forskjellige programmene av POD. Hvilken utopi å tro at alle klubbene i norge har fasiliteter som dekker alle skytegrenene som medlemmene deltar i. Dette forstår jo de saksbehandlerne som er oppegående. Synes det er merkelig at de ble nektet, det kan jo være andre omstendigheter som gjør at det ble avslag.
  8. Leverer klubben ut startkort med det aktuelle programmet er det jo et av klubbens skyteprogram. det er mange baner hos de respektive klubber som ikke er godkjent for magnum, men medlemmene deltar jo på magnumstevner. det som menes er at en lokal klubb ikke kan lage sine egne skyteprogram som ikke er godkjent gjennom NSF for å kunne kjøpe "sære" våpen.
  9. Det som er avgjørende er hvilket program man kan skyte i når man er tilknyttet en klubb. Det er igjen avgjørende hvilket forbund klubben er tilknyttet. NSF for bane og feltskyting, SWS for westernskyting, osv. det er ikke avgjørende hvilke program klubben avvikler stevner på. tror saksbehandlerne på ditt lokale kammer må lære teksten.
  10. Sig Sauer X-six. Ingen over ingen ved siden!..
  11. Winchester mod.9422, kjempevåpen.
  12. Takk for svar. ser at hastigheten er større med clarry sin kule. Dette indikerer for meg at trykket er mindre enn med mantlet kule. Våpenet jeg skal skyte med er Pedersoli Sharps med 32" løp og kulene jeg skal bruke er nettopp Clarry sine med gas check. Jeg har en plan om å begynne med 48gr N133 og gradvis øke hvis nødvendig til max 52gr N133 med minimum friflukt på kula alt avhengig av samling og kulefall. Maxtrykk på pedersolien er 2000bar så jeg burde være på den sikre siden.
  13. skal gå i gang med lading av 45/70. Tingen er at jeg skal lade med bly men finner stort sett bare ladetabeller for kobbermantlede kuler i den aktuelle vekten. Mit spørsmål er, skaper bly større eller mindre trykk og bør jeg redusere/ heve kruttvekta? Det forutsettes at diameter er tilnærmet lik.
  14. Har sett våpenet. Det var tønna på en single action revolver. Jo bruneringa var borte på store partier. Vet ikke hvordan blanke våpen oppfører seg.
  15. Hørte om en som brukte ultralyd vasker. Hele bruneringa forsvant gitt. Så var jeg deg ville jeg ikke brukt den.
×
×
  • Create New...