Jump to content

Misty

Members
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

Misty's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. En dachshund trenger vel ikke et eget kurs? De viktigste er å trene kontakt, kontakt og kontakt. Dere skal jakte sammen og trives sammen. Et vanlig valpekurs er det du trenger.
  2. Ivorei! Kjønnet er ikke irrelevant! Vi har ikke det samme markeringsbehovet. Vi har ikke behov for penisforlengere. Vi forstår at dere (noen mannssjåvinister) er oss underlegne. Vi forstår også at her blir vi aldri enige. mvh MISTY Meeen, uansett, dette e uansett "blodharry" !!!
  3. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, jeg. Men etter å ha lest noen av innleggene her, så er det helt klart at" den lille forskjellen" er veldig stor! Disse guttungene har ikke skjønt en dritt av en god jaktopplevelse. Sannsynligvis har de et markeringsbehov, og et urealistisk syn på en "mann", eller hvordan en "mann" skal fremstå.
  4. En ting er sikkert. Ingen kverulanter fortjener svar, uansett debatt.
  5. Vil ikke ha ulv her jeg! I Østfold bor det folk overalt og nå er det antagligvis 15 stykker her! Deriblant tre revirhevdende par. Når de yngler i mai blir det mellom 25 og 30 av dem. Det er ikke bare jakta jeg tenker på, mange er redde, det er få som bruker skauen til rekreasjon og bær- og soppturer er det slutt på for veldig mange. Ulven tar husdyr innved fjøsveggen og hunder på gårdsplassen. Men den gjør bare det den er skapt til den. Det er forvaltningen av den jeg er forbanna på, og på dere som syns det er greit at noen få her i Norge skal ha det sånn. Ulven er et av de mest tallrike pattedyra i verden. Og i Russland er det mellom 80- og 100 tusen av dem. Den skandinaviske ulvestammen er utdødd, så hvorfor i all verden skal vi ta vare på ulv som kommer fra Russland via Finnland!!!! For at noen skal ha noe å forske på? Eller for å glede noen få, som tror ulven er det biologiske mangfoldet. Hadde ikke trodd jeg skulle falle for fristelsen å skrive i denne tråden, men noen av dere gjør meg piss forbanna!
  6. Finnlight 338vm: Så unødvendig innlegg!
  7. Så heldig hun er som har sønner som dere! Håper, både for henne og dachsens skyld, at dere får tak i en! Forstår henne godt, hva er livet uten en strihåra DACHS!!
  8. De bør på utstilling hvis de skal brukes i avl. Ellers spiller det vel ingen rolle hvis det ikke er et ønske fra oppdretter. Eller som nevnt over, hvis du "går" for et jaktchampionat, så må du ha en utstillingspremiert hund. Som regel er det minst en 2.premie. (blå sløyfe) som betyr at det er en god representant for rasen.
  9. Flere av innleggene i denne tråden er like usakelige og på et like kunnskapsløst nivå som hos fanatiske ulveforkjempere! Hvis vi skal vinne noe som helst i ulvedebatten, så må dere skjerpe dere!! Det er ikke ulven vi kjemper mot, men rovdyrforvaltningen.
  10. Misty

    .... .

    Friskt mot! Har opplevd det samme. Bedret seg etter et par dager med cortisonbehandling. Lykke til, krysser fingrene!
  11. Fredag 12. feb. blir det tatt stilling til tilleggsdyr i region 4.
  12. Tilleggsdyr blir vurdert senere. Det kommer også an på hvilket kjønn det siste gaupa har.
  13. Må si at den jegeren har min største medfølelse!
  14. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.6900839 Vi får krysse fingrene!
  15. Misty

    Ulv i Oslo?

    Det var ulv i Groruddalen for fire år siden. Den ble drept av toget. Dette tror jeg er en hund, jeg.
×
×
  • Create New...