Jump to content

gbr.merkel

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

gbr.merkel's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jakt med gode hare-/fugle-og elghunder i godt vær.Spesielt langbeinte harehunder
  2. Jeg har en orginal svenskemauser som jeg synes går ganske bra og nå vurderer jeg å koste på den en ny stokk. Så i ett blad for ett par år siden at det var noen som solgte slike. Kan noen hjelpe med en slik?Kan evnt.en Mausestokk brukes?
  3. Bruke peiler på bikkja!? Det neste blir vel at vi må dra på både børsa og ammo :D Gml.harejeger
  4. Dette er vel den kjøpeparonen som har godt best i min s&l Er tom nå Er det noen som vet hva slags krutt som ble brukt? Vet at kula var ei såkalt D-kule ca 144grs.fmj Tilnermet lik Lapua sin
  5. Utfordring til forhandlerene! Vi er nok flere som ønsker noe rimeligere øvingspatroner i 410.Jeg får bare tak i noen dyre bismuth. 410 er et godt alternativ for å få de yngste til å skyte med hagle. Jakt og friluft,Arendal!!Jeg har mast på dere før,tar dere utfordringen og tar inn rimelige kal.410 til våre yngste? Dere kommer nok ikke til å selge de store mengder,men ved å satse på de yngste har dere en kundegruppe som senere kommer til å kjøpe et kraftigere kal. Jr. her i huset begyndte med kal.410 og har nå gått over til kal12 (kjøpt hos dere)
  6. Takker for gode svar.Var vel litt usikker på trykket med så kort col.
  7. Kula er Norma hpbt 6,5g og er 30mm lang
  8. Trenger noen tips Jeg har kjøpt norma N19 for lading av 6,5x55 og 6,5 g.Norma HPBT-kule På boksen står det at 40,4grs. skal gi 800m/sek.,men ingenting om patronlengde.Ser at norma har oppgitt 72,5mm med annet krutt.Jeg ønsker en litt lengre patron. Til andre ladinger og kuler har jeg brukt col 76mm. Er det noen som kan hjelpe med ei grei lading med lengre col som jeg kan bruke?Er ikke avhengig av 800m/sek da det kun skal brukes til trening i ei finn classic kombi
  9. Jeg synes nå at de som ikke har nedlagt et bytte før skal få de beste muligheter til å gjøre det. Hva er vel mer fornøyelig å se en jeger som skyter sitt første vilt?Toppen på en jaktglede som er verdt hele jaktturen spør du meg. Slipp de nye til,spesielt dersom de er ungdommer og ta del i gleden.
  10. gbr.merkel

    choke VZ ?

    Den ene hagla mi,en gbr.merkel Kal.20-76 er merket 1/2 og VZ som choke. Hva tilsvarer VZ som litt mer forståelig merking av choke?
  11. Jeg var selv negativ til 20-76 og ble frarådd å kjøpe dette.Pr.dags dato ingen negative erfaringer med dette kal. Jeg har også ei børse i kal 12-70,ikke noe dumt valg dette heller,men 20`en er førstevalget til all haglejakt.
  12. http://www.vg.no/lydbilder/forsiden/vis/id/315
  13. Hva med 10,1gram Oryx 43grs N160, knall og fall, eller 140grs.Sierra GameKing 47grs MRP?Rimelig og god.10mm samling i mi børse
  14. Må sjekke når jeg kommer hjem, håper jeg har en på 412`n.
  15. Hvorfor har de så laaaanngt avtrekk?
×
×
  • Create New...