Jump to content

ErikD

Members
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frustrerende at det ikke lages for Blaser R8. Tipper de hadde fått solgt et betydelig antall hvis de gjorde det.
 2. Det er jo helt vanvittig. Jeg kan virkelig ikke huske å ha hørt om ett eneste tilfelle hvor hjemmelading har vært knyttet opp mot kriminalitet eller terrorism. Altså har det ingen annen hensikt enn å stikke kjepper i hjulene på lovlydige borgere, og minimalisere mulighetene til sivil skytesport i fremtiden...
 3. Det er nok ikke uten grunn at Blaser forandret på et par vesentlige ting fra R93 når de konstruerte R8.
 4. Mine erfaringer med ganske mange i forskjellige maktposisjoner har bekreftet for min del at du dessverre har rett. Men svært mange naive nordmenn skal visst tro det beste om alle uansett, selv om all erfaring tilsier at de burde begynne å få opp øyne for den harde virkeligheten.
 5. Kan det ha noe for seg med small pistol magnum hetter for å oppnå bedre/full forbrenning av kruttet i det korte løpet?
 6. Er det noen med gode tips vedr. krutt for en 357mag med 3" løp. Gjerne både for lettere kuler/ladninger, og tyngere kuler/ladninger.
 7. Kan noen some skjønner nederlandsk forklare om man må gjøre noe spesielt med bekreftelses e-posten man mottar etter å ha signert oppropet?
 8. Hvis det er det som NINA presanterer som tallfakta, så vil en relativt kjapp søk på internet vise at det er desinformasjon...
 9. Kanskje det er på tide at folk i denne tråden, og på Kammeret generelt, slutter å gi POD gode ideer om hvorfor det ene og det andre potensielt burde forbys? At en eller annen amerikaner har påstått det ene eller andre på en skytebane en gang i tiden kan faktisk være nok til at visse byråkrater finner på nye og unødvendige begrensninger for oss. Og da har vi bare oss selv å takke...
 10. Da tror jeg du bør lese litt nøyere i avisene. Det er ikke Sandberg som er "sannhetsvitne", men et ganske veldokumentert faktum at Mæland har gjort både det ene og det andre som ikke er helt ihht loven. Jeg beklager hvis du pga eventuelt politisk tilhørighet eller sexuell legning føler deg truffet, da mine kommentarer dreide seg om Mæland, og ingen andre.
 11. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo ... d=10040126" target="_blank" target="_blank" target="_blank Det er en del som lurer på hvordan det var mulig, selv for Storberget, å ansette en politidirektør som, om ikke direkte brutt loven, har i hvert fall vært ganske langt uti grå sonen og omgått loven: Men siden Mæland har partiboken i orden som tidligere AUF leder og AP politiker, så var det vel greit...
 12. Det er nok ikke til å komme i fra at ganske mange (de aller fleste?) jegere og ikke-jegere ville lure litt på den mentale stabiliteten til en som gikk rundt i norske skoger med bajonett montert på riflen. Om det så er grunnløst å tenke slikt, så tror jeg at det dessverre ville være et faktum, og dermed potensielt til skade for oss jegere generelt. Dette tror jeg vil fort kunne føre til et negativt oppslag i VG/Dagbladet etc. Selv om det ved først øyekast kan virke som en artig ide.
 13. Synd at slikt blir lagt til juli, da mange er "tvangsbooket" med familie i fellesferien.
 14. Javel. Kan du forklare hvorfor det er upraktisk å bære pistol/revolver i hylster?
×
×
 • Create New...