Jump to content

shooter 2

Members
  • Posts

    2,321
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shooter 2

  1. Hallo folkens !  Denne gamle men jeg vil si ellers fine antikkrifla er i helt orginal stand både utvendig og innvendig og ut fra våpennummer skal den være produsert 1904 og er i kal. 38/55. Håper det er noen her inne som har litt peil på verdi på en slik rifle om det er samlerverdi eller bruksverdi for den går faktisk godt.   

  2. Forsøker å låne tråden her jeg !  En kjenning har fått seg en A.Zoli kombi med en montasje som ikke er riktig og ikke stabil derfor har jeg nå søkt en del for ham men her er det så langt lite og finne , vet jo at de fleste kombivåpen jeg kjenner til har 11 mm skinne , når jeg måler bredde på skinna her med skyvelæret måler det 14 mm !  Har muligens funnet en MAC som kan passe men den er jo ikke billig men er da merkelig at det ikke skal finnes noen orginalmontasje til disse våpnene ? Noen her inne som har peiling ? 

  3. Har skumlest tråden her men etter at jeg nå fikk et slikt 880-kamera lurer jeg på om dere fant ut om det er noen kommando en kan sende for og slå kameraet av og på eller event. pause for sending .   

×
×
  • Create New...