Jump to content

shooter 2

Members
  • Posts

    2,321
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shooter 2

  1. Takk for svar gutter ! Nei god bedding her er vel for det meste for og forsterke KKC-stokken mot å sprekke i laminat ettersom dette har skjedd på stokker uten bedding. Fra produsent sier de dette er viktig og anbefalt.
  2. Hei ! Vil du anbefale å legge inn såpass mye i bakkant ? Hvilken masse brukte du ? Fikk se i en annen stokk og der var lagt bare i bånd og ikke noe bak som skulle vert gjort av leverandør.
  3. Ja se der ! Denne fant ikke jeg på nett så takk for tips 'meteormann' ,jeg bruker den
  4. Noen som har bilder/beskrivelse(video) på hvordan man legger bedding i KKC-stokk til Blaser R93 ? Litt raskt svar hadde gjort seg !
  5. Hallo folkens ! Denne gamle men jeg vil si ellers fine antikkrifla er i helt orginal stand både utvendig og innvendig og ut fra våpennummer skal den være produsert 1904 og er i kal. 38/55. Håper det er noen her inne som har litt peil på verdi på en slik rifle om det er samlerverdi eller bruksverdi for den går faktisk godt.
  6. Takker for tanker rundt dette 'magelius' ! må vel finne en løsning
  7. Forsøker å låne tråden her jeg ! En kjenning har fått seg en A.Zoli kombi med en montasje som ikke er riktig og ikke stabil derfor har jeg nå søkt en del for ham men her er det så langt lite og finne , vet jo at de fleste kombivåpen jeg kjenner til har 11 mm skinne , når jeg måler bredde på skinna her med skyvelæret måler det 14 mm ! Har muligens funnet en MAC som kan passe men den er jo ikke billig men er da merkelig at det ikke skal finnes noen orginalmontasje til disse våpnene ? Noen her inne som har peiling ?
  8. Ja vel så standard for 11mm vil passe ! fikk fortalt at en burde ha ei spesielt tilpasset pga rekylklakk . Ok ! takk for tips !
  9. Noen som har peiling på hvem som kan ha en slik montasje til Zoli (12/6.5) ? Har søkt en del på nett men finner ingen som selger Zoli eller ! Er det ingen forhandler her i landet lengre ?
  10. Ingen som antyder verdi på en slik ???
  11. Jeg har brukt en Marlin i 44 mag. i snart 40 år og den funker helt topp men er nok en fordel om du lader selv for det finnes mange kulevalg. Lita kort fint og raskt våpen i skog og spesielt rådyrjakt med hund.
  12. Takk for svar ! Håper på flere svar på spørsmålet .
  13. Noen som har erfaring og kan si hvem som gir best bilde ?
  14. Noen her inne som har ladet cal. 32 haglehylser (messinghylser) ? Event. noen data hadde vært fint .
  15. Har hatt kontakt med Børselars men de kunne ikke levere 5 mm. så da har jeg skrevet til Actionshop i håp om at de kan levere ..
  16. Så bra 'evert' ! Jeg prøver disse to
  17. Noen som har eller vet hvem som selger kuler til en slik ?
  18. Har skumlest tråden her men etter at jeg nå fikk et slikt 880-kamera lurer jeg på om dere fant ut om det er noen kommando en kan sende for og slå kameraet av og på eller event. pause for sending .
  19. Ja både har annen verson pluss at noen til er prøvd men har noen målinger av og til som er litt avvikende selv med nye hylser ladevekter som er veid på dig. vekt !!
  20. Ja det er denne typen jeg sikter til så takk for svar og flere brukererfaringer ønskes .
  21. Går ut fra at mange her har brukt denne Caldwell kronografen og det jeg lufter her er hvor bra er denne i forhold til andre merker i samme prisklasse ? La meg få anbefalinger her .
  22. Kurset avholdes i klubbhus til Bærum Jeger&Fisk . Alle opplysninger ligger på FB 'Buejegerforbund'
×
×
  • Create New...