Jump to content

SPS TACTICAL

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SPS TACTICAL

  1. Den skal passe overens ja, har hørt om folk som har kjøpt vanlig kolbe pga jakt i utlandet med Bar Match
  2. http://www.hvs-da.no/Ammunisjon.html Her har de ammunisjon til 9mm trostehagle. tror han har noen hundre stk igjen enda.
  3. http://fiskersiden.blogspot.com/2009/07/slik-kan-du-hjelpe-til-etter-oljeslet.html Her er kontakt info for jegere som vil hjelpe til å avlive oljeskadet fugel.
  4. Takk for alle svar:) men idag gikk dreiebenken på jobb istykker så det blir ikke dreiing før august sier deleleverandøren
  5. Hei Det ser ut til at jeg må dreie meg en ny tennstift til min gamle Rolingblock. hvilket stål bør jeg bruke? Holder det med vanlig svart stål eller må det herdes? isåfall kan jeg bruke en gammel dor og herde opp igjenn etter dreiing?
  6. Ring våpenhuset i stavanger, han har på lager. Tlf 51563900
  7. Penger er overført, men jeg glemte nick
  8. Vet ikke hvor du kan få kjøpt dette nå, men jeg kjøper alltid noen hundre "grisehyl" til nyttårsaften, disse har kjempe gode lunter
  9. ok, men har mod 20B modell år før 1885
  10. Hei Har jeg fortått det riktig er ikke Husqvarna Mod 20 reg pliktig pga alder, gjellder dette alle som er mod 20? Hva med våpen produsert et stykke ut på 1900 tallet? Hva med mod 20B produsert i 1948?
  11. Ønsker ikke skrive for mye om det, men det går i at jeg ventet i over 6 måneder på et våpen. Hver gang jeg etter uker med telefoner og mail fikk snakket med JAG ble det lovet levering innen kort tid. Noe de enda ikke har fått til. At det er US state department som klusser det til, er vell bare en del av sannheten. det er ikke USSD som skal svare på mail eller tlf. Har nå gitt opp hele våpenet og kjøpt meg et annet istedenfor.
  12. Hadde bare importøren vert serriøs hadde nokk dette blitt en populær rifle
  13. Hei Dette høres kjekt ut Endelig blir det litt langholdssyting på "riktig" side av landet. Hvor har dere ordnet bane?
  14. Mye bedre om dere hadde brukt en rifle, standar 308w med helmantel burde fungere helt fint så lenge stålet ikke er for tykt, 5-6mm er ingen problem.
  15. Hei Satt å skulle trekke ut noen kuler fra noen skudd jeg hadde ladet tidligere, disse var jeg sikker på at var ladet med N-150, problet er bare det at etter at jeg hadde trukket ut alle kulene og tømt kruttet tilbake i boksen la jeg merke til at jeg hadde trukket ut en Nato patron også. Spørsmålet er som følger: kan jeg bruke dette kruttet som er blandet? Har totalt 500gram der det er innblandet kruttet fra 1 nato patron.
  16. Det er heller ikke lov... våpen skal sendes i 2 pakker for at det skal være lovlig.
  17. Ja dette er i Win mag Hva vill skje vist det ikke går? blir det bare dårlig presisjon eller vi det bli farlig?
  18. Hei Skal snart begynne å lade litt 300wm trenger jeg da Magnum hetter eller går det bra med vanlig LR?
  19. Måtte bare teste dette i går. Dro ut en remington accutipp på 19 gr fra en 17 mach2 patron. Første forsøk med bare kule ble ikke helt optimalt, prøvde så å legge en dott med do papir bak kulen for å få litt bedre tettning. Dette funket utmerket. videre testng av presisjon vil bli utført
  20. Hei tenkte jeg skulle tipse alle som var intresert i Sub ammo til 308W at våpenhuset i stavanger har tatt inn litt fabrikk ammo fra Lapua. Prisen var 366,- for 20 stk. Tlf til Våpenhuset er 51 56 39 00 løøøp og kjøp:)
  21. Har gått en stund å tenkt på dette. Er det noen som har testet å skyte 20 gr V-max kuler i .172 i et vanlig luft gevær. Hva blir hastigheten og presisjonen. Blir det nokk hastighet til å få en god ekspansjon av kulen?
  22. Hvis fagbrev som heis montør teller..... Send heller våpen til Alm så er du sikker på hva du får.
×
×
  • Create New...