Jump to content

Casspir

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Casspir

  1. Den bruker samme montasjer som Remington 700. Men sjekk om høyden stemmer foran og bak, slik at kikkerten ikke blir stående i spenn. På min Highlander måtte det legges noen shims under klakken bak.
  2. ARMTEC i Sør-Afrika lager stokker til hele 600-serien. http://www.armtec.co.za/product.html Beinsolide glassfiberstokker, bygget rundt aluminiumbedding. Noe tyngre enn tilsvarende treskjefte. Og de er blitt veldig dyre nå i det siste.
  3. Kompaniet 3 MÅ utgis. Om jeg så skal hakke den inn i steintavler gratis En godt etablert tjeneste for egenpublisering er lulu.com Et søk på google etter "self publishing" gir en drøss lignende tjenester. Lulu gir mulighet for å selge både papir- og e-utgave, til forskjellige priser. Feks. http://www.lulu.com/product/paperback/kunsten-%C3%A5-krige/3392840 Jeg har selv kjøpt bøker derfra, og synes at innbinding og papirkvalitet er helt ok.
  4. Politiet i UK arresterer jegere: http://www.telegraph.co.uk/earth/countryside/6677915/Shooters-complain-of-hysterical-police-response-to-legal-field-sports.html
  5. Fra 1. januar blir det 15 skudds begrensning og mulighet for forlengede magasiner i production-divisjonen. Hvis man liker myk rekyl og pistoler som sier fomp, fomp i stedet for pang, pang, kan det kanskje være morsomt å skyte .45 ACP ladet til minor?
  6. Joda, Jegershop har norsk bruksanvisning: http://www.jegershop.no/shop/product.asp?id=360
  7. Da blir det vel, som for single action revolver, start med "hammer fully down on an empty chamber". Snakk med stevneledelsen hvis du er i tvil. Kan høres ut som et handikap å måtte dra sleide, men det er ikke optimale sikringer på Buckmark'er og Ruger MK2'er du konkurrerer mot heller.
  8. Javisst! Pass bare på at du har et hylster som holder kravet til IPSC Open.
×
×
  • Create New...