Jump to content

Tettved

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Tettved

  1. Har skutt ender på mjøsa t.o.m lillejulaften, mange av dem som følger iskanten etterhvert som den sniker seg sørover. Det kan alikevell godt hende de fleste endene har reist, da det er mye "tam" ender rundt mjøsbyen som overvintere.
  2. Var en tur på Gaupen for en ukes tid sida. Så godt over 500 duer på noen få timer på morrakvisten. Om dem ville inn på lokkeduene er en helt anna sak, men mener å huske at det ble til ett par middager alikevel
  3. Til dere som jakter i jessheim-nannestad området. Hør etter jakt på jordet nedenfor sessvollmoen. Jakta der i fjor og der var det enormt bra trekk. Bonden var kjempe happy for at noen hadde lyst til å skyte duer der.
  4. mårhund og rådyr side om side
  5. Tror ikke det er lite rovfugl nei. Sett godt med både hønsehauk og spurvhauk på flere forksjellige steder i vest-oppland i år. Bla et hønsehauk par som holder til der jeg jakter due og det hender dem kommer bortom for å innspisere lokkeduene fine opplevlser.
  6. Hvordan gikk din jakt denne høsten? Her er mitt resultat: Due - 50 Kråke - 28 Måke - 5 Skjære - 5 Trost - 1 Kvinand - 1 Nøtteskrike - 1 Jerpe - 1 Stokkand - 2 Laksand - 2 Og nå begynner predatorjakta, så blir mer utover Det jeg er misfornøyd med denne sesongen er skogsfugl resultatet. Har ikke vært no toppår, men har alikevel vært brukbart med fugle og se i skogene i vest-oppland.
  7. Avslutta med 1 kråke, fikk flere sjanser men når hagla har begynt å krangle så blir det vansklig. (Skrudde fra hverandre hele greia for en skikklig julepuss og da virker den bare når den vil ..)
  8. Masse varme klær (superundertøy, hansker, luer etc..) Ny jaktdress, cæsh, brennvin og masse anna stæsj
  9. Gjøvik gutt her.. men dårlig peiling på ladning da
  10. Så lenge du skyter på 20 m så er vel selv leirdueammo relativt dødlig.. relativt er for meg ikke nok jeg liker å være værtfall 98% sikker på at det faller i smellen. Da kan det ikke bli mange skuddene i sesongen
  11. Så lenge du skyter på 20 m så er vel selv leirdueammo relativt dødlig..
  12. Viss du ikke har et stort behov for å fylle frysern, så kan du bruke leirdue hagel bare vær litt selektiv og skyt på de "største" sjansene og hold deg innefor 25 m treffer du så detter dua billig moro og god trening. Lykke til
  13. Ja når du er på jakt, ellers er det bare å fylle opp og kose seg =)
  14. Fin dag på åkern, sol, vind og brukbart med due. Skytinga satt også som den skulle. Åpna dagen med en dobbel etter bare 2 min =) Etter dette kom det jamt med duer med rundtom ett kvarters mellomrom. Var lette å få ned på duene i begynnelsen men nå utover på kveldingen var dem mye mer skeptiske og fløy bare over i stor hastighet. Fangsten ble til slutt 15 duer, 5 kråker og 1 skjære så alt kort oppsumeret så var det en flott dag i sola =)
  15. Det der er kjempe tilbud på ei kjempe hagle.. Har så vidt fått tatt i en sånn og den passer meg bra hvertfall, itillegg så ser den bra ut.. spør du meg da =)
  16. Treg dag på jordet i dag tidlig, men ble alikevell 2 duer, tok 7 igår og er da oppe i 10 så langt =)
  17. Jeg slengte bare duene mine ut i forskjellig retning uten noe som kunne minne om formasjon og det dro ned masse duer.
  18. skjønner.. saken er at bonden min trøsker fra 11 tida (som er helt greit for da forsvarer jeg konge og fedreland:)) og da vil han ikke ha no skyting merklig nok.. Hør litt med bøndene rundt om i dag om du får jakte litt på ettermiddagstrekket hos dem er som regel ikke no problem..
  19. skipp jobb i morra så kan du bli med fra morgene viss du vil.. =)
  20. Første økta unnagjort ble bare 1 due, veldig dårlig skytedag trøsten får være at det ble 3 kråker og =)
  21. kråke nr 6 og 7 og skjære nr 1 og 2 sendt til de evige jaktmarker i dag.
  22. 2 kråker i går nr 4 og 5 for sesongen. Hagle 4 stål og passe lang hold
×
×
  • Create New...