Jump to content

Deerhunter

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Deerhunter

  • Birthday 07/09/1979

Deerhunter's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kondolerer til alle etterlatte. Dette er ufattelig og utrolig trist.
  2. Jeg har også prøvd denne entrecoten fra Rema 1000 og kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen av dette kjøttet. Kan jo være at du har vært uheldig med akkurat den entrecoten.(eller at jeg var heldig med den jeg kjøpte) Jeg plukket ut en som var forholdsvis mørk og som var rikelig fettmarmorert, tilberedte den i steikepanna en dag før utløpsdato og den var mør,saftig og knakende god.
  3. Noen som har funnet ut noe mere om denne rifla? (Pappa har en i 308win. som sansynligvis skal selges snart.)
  4. Beste ølet (pilsen) synes jeg er den orginale pilsen fra Tsjekkia, Urquell. Ellers er jo Kozel fra samme land lettdrukket og god på en varm dag. Av norsk øl foretrekkes Dahls, men som oftest blir det Borg som fukter ganen på grunn av prisen.
  5. 48 grains MRP gir 820m/s i min tikka t3. col.75,5mm.
  6. Har selv en parker Hale som trenger ny stokk, og lurer på om det er en børsemaker eller andre her inne som har prøvd om disse kassene faktisk passer i en stokk tilpasset mauser m98 ? Ser det er flere her som tror, men er det noen som vet ??
  7. Har vært borti det samme jeg også med salonggevær,hos meg var det gjengene på løpet som var dårlig utført. Kan godt tenke meg at det er det samme hos deg også,men kan jo selvfølgelig ikke utelukke at det er gjengene på demperen som er problemet. Har du ikke noen du kan låne en annen demper av, bare for å prøve?
  8. Jeg har også en kollega fra Tsjekkia. Vi fikk han til å kjøre innom fabrikken hvor Meopta produseres for å sjekke priser. Det endte med at vi fikk bedre pris hos Sportsbutikken.no i Molde enn direkte fra fabrikken i Tsjekkia! Forstå det den som kan...
  9. Er det noen som vet hvor mange garn/ruser/teiner osv. en kan bruke dersom en kun er hobby/fritidsfisker? Eller eventuelt hvet hvor jeg kan finne svar. Mener å huske at det er 7stk garn, 4 ruser osv. men er ikke sikker.
  10. Deerhunter

    9,3x62

    Hvor finner man informasjon om og bilder av disse kongsbergriflene?
  11. Skulle gjærne hatt en slik ja, såfremt prisen ikke blir helt hinsides.
  12. Havesyke er noe dritt ja, amen! Joda, jeg har seriøst vurdert 9,3 og det er fremdeles et høyaktuelt andrevalg,for all del. Har også regnet litt på og bygge om ei rifle jeg har i 30-06,men finner ut at jeg kommer farlig nær prisen på et nytt våpen. Har sett mye på den sakorifla på bruktsiden til J&F og har sendt dem mail med en del spørsmål.Venter på svar. Synes den ser tung ut,og det vet du Jespen, at jeg ikke liker Hadde ikke vekten på børsa hatt noe å si så hadde sikkert valget falt på ei CZ American i 9,3x62. Og hadde jeg ikke allerede hatt en T3 med ødelagt boltmuffeplast så hadde det kansje blitt en tikka. Uansett hvilket kaliber eller børse så er planen å kappe løp og montere lyddemper.Går ut fra at løpskapping er ganske greit i både 35Wheelen og 9,3x62. Eller passer det ene utrolig mye bedre til dette enn det andre?
  13. Nå har jeg gått flere runder med meg selv, og etter mye fram og tilbake funnet ut at jeg har lyst på en rifle i kaliber 35 wheelen. Men det er jo egentlig selvpining ser det ut til.Eneste fabrikkamrede riflene jeg finner på markedet er Remington cdl og Ruger Hawkeye. Ruger har jeg ingen erfaring med, men har stort sett hørt bare positive ting (er det noen negative?) Det eneste jeg kan si er at jeg ikke er veldig begeistret for sikringen (liker best skyvesikring)Men det går sikkert å venne seg på. Remington har jeg hatt(ADL) og hadde et par ting å utsette på den, blindmagasin og sikring som ikke låser hevarmen. Magasinet er greit nok på cdl utgaven, men går ut fra at det er samme sikringen som på adl ? Er det noen riflemerker jeg har oversett i dette kaliberet ?
  14. Morgendagen er satt av til å fylle hjortekvoten,kun en kalv igjen. Blir sansynligvis siste jaktdagen for i år desverre. Dermed må kalven taes imorgen !
×
×
  • Create New...