Jump to content

HVSJT

Members
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

About HVSJT

  • Birthday 09/25/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HVSJT's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

13

Reputation

  1. Rekkefølge? Temp våpen? Osv osv Små endringer på "input" krever stålkontroll på øvrige (svæææært mange) faktorer og et større antall repetisjon for å si noe helt sikkert.
  2. Så de som skyter i klasse 1 og 2 er utsortert og dårlige? Den slags holdninger tjener IKKE skyttersaken. Poenget med klasseindeling er at alle skal få konkurere på sitt nivå, hvorfor de da ikke også skal få skyte omgang framstår som uforståelig.
  3. Har du vurdert monoframe for montering på diopter?
  4. Dette gjelder etter min erfaring kun hettene fra Fiochi som kom gjennom Normasystemet i fjor
  5. Da lærte jeg noe i dag også
  6. Du må ha hylseholder som passer til patronen du skal lade ja, jeg har ikke konkret kunskap om din presse men regner med at den bruker standard hylseholder. Google er din venn, søk på: hylseholder 7x57r
  7. Kruttsleide, hettesleide/setter og holder for plastbakke til ferdig produkt for Dillon 550 karusell ladepresse
  8. Er vel ikke noe krav om "norsk" jegerprøve for utlendinger som er godkjent jeger i hjemlandet. Jeg har ikke sjekket men muligens begrenset til personer fra EU/EØS. Er jo masse utlendinger som jakter i Norge. Generelle "turister" vil nok ikke fylle kravene
  9. Snakker du om lading av tomhylser fra miljøammo? Eller utskifting av kule i ubrukt miljøammo?
  10. HVSJT

    Ladestige

    Du skal holde godt og ha bra jevne avtrekk for å kunne si at evt variasjon skal skyldes kruttmengde ved 0.2 grains økning...
  11. Blyfri nato man "får tilbudt" er vel strengt tatt svinn fra forsvaret og slik sett statens eiendom.
  12. Legger på ryggen til jeg har snittet opp hals og buk. På elg skiller jeg spiserør fra luftrøret helt bak til mellomgulvet( ved å tre hånda inn via stkkhull), lar dyret velte over på høyre side, arbeider milten løs fra sida og spiserøret løst fra mellomgulvet med hendene og trekker spiserøret gjennom. Samler fingrene rundt festet mellom vom og lever og kapper med kniven. Drar ut tarmene og melker unna møkk og kapper/knyter endetarm. Endetarm, nyrer/urinsystem, mellomgulv, hjerte og lunger tar jeg ut etter at dyret er flådd.
  13. Formsydde knær er djevelens verk. For lange bukser er en ting men bukser med "knærne" nede på leggen..... Det hjelper ikke å legge opp buksa heller........
×
×
  • Create New...