Jump to content

Shooter

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shooter

  1. Alle drømmer vel om den optimale jaktturen/-opplevelsen, det gjør i alle fall jeg Håper at jeg en dag har penger nok til f.eks. en jaktopplevelse i Canada. Hva er drømmereisen/-opplevelsen til forumets brukere?
  2. Shooter

    Jule Snaps?

    Fikk laget en som ble tilsatt krekling, etter en oppskrift jeg fant i bladet Jakt. Var ok, men ikke noe mer enn det. Trenger derfor noe nytt å komponere Kanskje litt sent nå å ha den klar til jul, men en påske snaps hadde vært bra..
  3. Finnes denne med gummiert håndtak slik at den sitter bedre i hånden ved bruk??
  4. Shooter

    Howa 1500

    Hva med litt dyrere våpen som feks. Sako, er det smidde eller støpte kasser?+
  5. Shooter

    Jule Snaps?

    Noen som har en god enkel oppskrift for å lage noen gode snapser til jul?? Har smakt mange ulike, men ikke truffet den beste ennå
  6. Shooter

    Howa 1500

    Hvordan går sluttstykket i kassen? Den jeg har idag er veldig treg på dette punktet. Antar den blir bedre jo mer den brukes??!!
  7. Skal hovedsaklig brukes til fjellrype. Ønsker derfor ei hagle som er lettest mulig..
  8. Har samme erfaringer som de fleste andre. Opplever at både rype og skogsfugl er lettere å komme inn på tidlig i sesongen. Om det er fordi de blir mer skremt/skutt etter, så er det forståelig.. Jeg hadde også tatt til vingene med en gang jeg såg ei børse om jeg ble skutt på
  9. Noen anbefalinger for hvilket merke en bør gå for i denne prisklassen. Kaliberet skal være 12/?
  10. Shooter

    Howa 1500

    Vurderer å anskaffe en Howa 1500 stainless steel. Noen som har erfaringer/ kjennskap til denne riflen som de ønsker å dele?? Kan rifla på noen måte sammenlignes (kvalitets messig) med en T3??? Takk for all info..
  11. Noen som har noen gode jaktkniver å anbefale?? Fordel med bukåpner eller ikke?
  12. Jeg har en Scirocco hagle kjøpt ny i 1989. De senere år har jeg ikke sett dette merket i butikker. Produseres det ikke lenger, eller har det fått nytt navn???
  13. Det var fantastisk flotte bilder. Skulle ønske det var like mye snø her på sørvestlandet
×
×
  • Create New...