Jump to content

luger

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

luger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. luger

    Stekte seibiter

    kjempe mat.dette så jamen godt ut,bruk av paprika krydder til fisk var nytt for meg .dette skal helt klart prøves.er veldig glad i fisk og har grei tilgang på ferske råvarer men har kone og barn som nesten bare vill ha stekt fisk,har gått dritlei dette selv,så denne oppskriften blir inspirerende å teste ut.mvh. roger.
  2. hei,flotte og gjennom tenkte knivkjøp .vet du om metallurgen fortsatt selger bird & trout kniver?hvor mye kostet denne da du kjøpte den?mvh.roger.
  3. hei tassen! denne utgaven din ble en helt klar forbedring utseendemessig i forhold til den første,sett med mine øyne.dette er en utforming som jeg kunne tenkt meg å jobbe med.etter min smak blir dette en kniv med kydex slire,ennu litt usikker på hva jeg ville valgt til grep,men ideer kommer nok etter hvert.
  4. tja om det blirt micarta eller en beta av den amboina'en jeg har skal jeg ikke si for sikkert, lærslire blir det nok mest sannsynelig. ser enda litt mer forseggjort ut det synes jeg. når det gjelder design så blir vi nok ikke uvenner nei.... lager meg tilogmed joikesabel på amerikansk vis nå bilder...bilder. av same sverdet ditt/joike sabelen
  5. klarer du og skaffe en ekstra,så skal du få overført penger raskt som bare det.er så usikker på best.fra utland.send bare pm.mvh.roger.
  6. ønsker veldig gjerne å være med på dette da jeg er så vidt kommet i gang som kniv maker selv,er i gang med kniv nr.to. .er med på det meste når dett gjelder kniv.mvh.roger.
  7. var innom pettersen våpenforetning tlf.91768068 i harstad i dag,han hadde sikte til cz 75,tror det var lpa.han bruker å ha greie priser.
  8. kongsberg small arms tlf.91520750,bruker å kunne skaffe det meste av mauser deler
  9. takk for svaret.hvilken oppskrift på lake bruker du,selv bruker jeg halv kilo salt,5 liter vann og 2 tesje sukker.
  10. har alltid brukt saltlake,men snakket nettopp med sviger søster som sa at det var gammeldags.hun tørrsalter med grovsalt rundt hele rullene i seks dager.kom med erfaringer og tips.
  11. takker og bukker for utfyllende svar.blei en del klokere på dette nu.må si som mannen sa"fagfolk er fagfolk"
  12. kan noen fortelle litt om stål kvaliteten på denne kniven som jeg har sett på som en fin kniv til å ha med på tur som en alround kniv.420 HC stainless steel.fordeler og bakdeler?kjempe fint grep og fin balanse på denne kniven syntes jeg.
×
×
  • Create New...