Jump to content

Jerv

Members
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jerv's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

7

Reputation

  1. Jerv

    Carbonomix

    Oisann, har du en underveis? Til r93? Jeg har prøvd å nå dem via messenger men ikke fått svar foreløbig. Hva havner en slik en på om det er lov å spørre?
  2. Jerv

    Carbonomix

    Noen som har erfaring med disse carbon stokkene til blaser? Ser ut som det letteste alternativet, Ser en del Raven arms stokker men etter det jeg kan skjønne vil ikke en r93 bli noe særlig lettere med en slik stokk. 100 gram kanskje. Sikler på en carbonomix til r93`en
  3. Ja riktig, blir det samme på brukte varer og ja! Takker for svar!
  4. Hvilken toll/ mva blir lagt til om en kjøper brukt optik på ebay?
  5. Gratulerer med flott jakttur og film
  6. Drar opp igjenn denne tråden med et spm om det er noen som har fått noe erfaring med CA Ridgeline, jaktdepoet har vel kanskje solgt noen nå vil jeg tro. Må si det frister med ei slik ei i 270 eller 300 wsm Tar gjerne en diskusjon på kalibervalget i samme slengen
  7. Hvordan syns du den er kontra orginalstokken i vekt og balanse? hadde du proffesional originalt foresten?
  8. 150 grs ablr 54,5 grs N160, col 87 Kronografert til 880-885 m/s blaser r93. Restvekt på 120grs etter å ha gått igjennom en elgbog, satt i skinnet bak bog på utgangssida. Slaktevekt 155 kg skuddhold 210m
  9. Takker for svar, blir spennende å komme igang!
  10. Hei, har kjøpt meg blaser pipe i dette kaliberet og er i startgropa med ladinga. Har skutt noen pakker med Rws/ s&b og det virker lovende. Skulle sette meg og lade en ladestige med 150 grs ABLR og n-160 i dag, tenkte å bruke col 84mm bare i første omgang, men fikk komprimerte ladninger et drøyt grain under oppgitt maks ladning. Tenkte da jeg måtte måle friflukt først som sist for rifla og fant ut at null friflukt i denne pipa havner på rett under 97mm, det syns jeg virka veldig langt. Nå er det vel anbefalt en snau kulediameter for godt kulehold i hylsa å da kommer jeg jo allikevel ikke lenger opp en col. ca 86 noe som gir ei friflukt på ca 10-11mm. Synes det var veldig langt da min erfaring er at rimelig kort friflukt gir beste presisjonen. Er dette normalt for kaliberet?
  11. Jeg hadde gått for en swaro z6i 2-12x50, Synes den er super på alt fra drivjakt til reinsjakt. Solgte min z6i 1-6 etter jeg kjøpte den. Er vel ikke så langt unna du får dem nye til 18-19 nå.
  12. Jerv

    Homogene kuler

    Jeg sendte inn spm ang dette den gangen de drev på sør-Georgia om de ikke benytta sjansen til å teste ut lettere/homogene kuler enn det som dagens lovverk tillot siden det ligger i korta at det snart blir en revidering av dette. Men der ble det etter det jeg husker kun brukt 308 WIN med Lapua mega og Nosler BT pga forsyningsveier/ansvar via Storbritannia. Hørte det ikke skulle brukes bly i ammunisjonen i Nordefjella.
  13. Hvordan er erfaringene nå etter et års bruk?? Vurderer noe slikt!
  14. Gratulerer Caspianblue, Ser frem til repotasjen
  15. Sjekk ut scotsport, har jakta via dem et par ganger og vært fornøyd med det. Jakta bukk på Allargue estate, og rådyr på vestkysten.
×
×
  • Create New...