Jump to content

Krutt

Members
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Krutt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skjønner jo at det kan ryke noen bikkjer med den holdninga der da;) For alt jeg veit så kan du jo ha Norges beste prøvehund, men ikke fortell meg at det ikke koker over for dem en gang i ny og ne også... Ikke misforstå. All ære til dem som har stålkontroll på bikkjene sine, man alle får ikke det til.
  2. Da skjønner jeg at jeg må parkere bikkjene mine hjemme neste gang:) Jaggu godt jeg har eget terreng og at bikkjene bare ødelegger for meg selv i hvert fall..... he he.. Alle er vel enige i at man får igjen for alle de timene man legger ned i arbeidet med hunden, men man kan få mye bra jakt med ei bikkje som ikke er en fullkommen prøvehund også. Syns mange ganger det blir litt for mye fokus på akkurat dette og at man kan ta gnisten for mange som ikke har dette på plass. Du må okke som tenke på hvor du skyter. Hvis du tar høyde for at bikkja alltid er rolig og banker på et skudd så skjønner jeg at det går med noen bikkjer. For premierte prøvehunder sprekker dem også. Mener det koker ned til at hver enkelt må finne ut hva de ønsker. Skal du ha en som ligger nær 100% så hadde jeg ikke skutt på noe som ikke var en fullkommen situasjon, men hvis du skal jakte så trenger man ikke gå hele veien. Men dette er min mening. Også er det jo sånn at alle har verdens beste bikkjer;) Mine er i hvert fall det:)...
  3. Bikkjene mine er ikke noe prøvebikkjer, men dem er gode jegere. De sitter ikke når fuglen går. Men det skal sies at jeg har snakket med mange som har hunder som er rolige. Men når jeg har sett dem så er dem like heite som mine er....
  4. He he. Takker for det:). Litt over middels oppdatert du også virker det som:)
  5. Har god oversikt du:). Men tenkte på vekta på syncro xt stokken?? Highlanden er i 8x57. Trestokken er fin den, men skulle gjerne hatt noe som tålte litt mer:) Og er lite lysten på en høyre-stokk. En som er helt rett får gå.
  6. Takker for info:) Veit du noe om vekt på denne??
  7. Så hvis he skal ha synt stokk på highlanden min så er det beste alternativet xt syncro??
  8. Takker for svar:) Snakka med en kar som sa at 303 hadde fullverdig links i synt. Hadde da håpet at det gjaldt 202 også
  9. Hei! Er det noen som veit om sauer forest og syncro xt stokkene kommer i links?? Med links handswell altså.
  10. Krutt

    Turski

    Skjønner ikke helt dette synspunktet med at bc bindinger iser. De automatiske kunne slite litt med ising, men føler ikke det er noe stort problem med manuelle. Ville vel heller ikke dømt smørefrie nord og ned. Fisher jaktski er ei knallski. Er det vanskelige forhold så er der absolutt et alternativ.
  11. Krutt

    Turski

    Det går fint an å plukke ut ski uten at du er i butikken, men det er jo greit å få prøvd støvler og litt:). Også går du jo glipp av den koselige utstyrspraten da:). Men det er fullt mulig å plukke ski uten at personen er der. Vi gjør begge deler i butikken hvor jeg jobber i ny og ne. Jeg syns i hvert fall magnumbindingene er knall. Greie å betjene og så funker dem hvis du skal forville deg i ei løype;) Smøring kan bli akkurat så vanskelig som du ønsker. Men kjøper du blått, lilla, ei tube klister og kortfeller så skal du klare deg. Bruker du fellene når det er vanskelige forhold.
  12. Krutt

    Turski

    Hvor holder du til hen da??? Greit ift butikker. Hva slags ski kommer litt an på hva du skal bruke dem til, og ikke minst om du skal ha med bikkje. Selv har jeg åsnesski, både Nansen og Breidablikk. Knall med fellesystemet. Har også fisher jaktski, smørefrie. Alt er veldig bra ski, men kommer an på bruken. Støvler så bruker jeg crispi stetind. Dette er en veldig bra støvel syns jeg, lærstøvel. Men du får også tak i rimeligere modeller. Bindinger er rotefella bc magnum. Når det gjelder staver så bruker jeg carbonstaver, Swix mountain. De tåler nok. Selv er jeg 190. Syns en alustav blir for mjuk i så lange lengder.
  13. Mulig jeg tar feil, men jeg har en highland i links. Og he mener det blei sagt fra Landrø at låskassa mi var i stål. At dem ikke hadde alu links. Men som sagt. Mulig det er jeg som rører.
  14. Spørsmål til dere blasereiere. Jeg ligger godt an til å kjøpe en r8, men lurer litt på dette med montasje. Kommer til å sette på en swaro 1-6x24, men er usikker på om jeg skal kjøpe kikkert med eller uten skinne. Er det noen forskjell på høyden. Kommer den ene eller andre lavere??
×
×
  • Create New...