Jump to content

freeforc

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei jeg har en Thompson Center Arms Contender og lurer på om noen vet om pipene til Encore passer på di gamle Contender rammene. Har endel løp til den gamle contenderen og kunne tengt meg å kjøpe et 22l som er tilsalgs. Dette løpet står på en Encore ramme og er ikke rett i nabolaget så jeg får ikke prøvd det på min ramme.
 2. Blir gjerne med dere for litt langholdskyting. Er det noe begrensninger på kaliber...eller kan en komme med det som passer.
 3. Jeg tar gjerne 2 st monoblokker for T/C Contender. Har hatt T/C siden 1989, og synes det er ett fint våpen til sitt bruk. Det har jo blitt en del løp og annert kjekt å ha med tida, så da er det vel like greit å få en monoblokk eller to og
 4. Hei på deg. Jeg har jakta i mange år med (1991) 300 WBY. Det er vel omtrent samme så ditt kaliber. Og for 3 år siden så begynte jeg med PBP sine kuler (165gr) Det første året skaut jeg 7 dyr, noe stort noe smått med den kula. 5 av dyra sprang langt og lenger en jeg var vant med når jeg brukte 300WBY. Den rifla la jeg på hylla resten av seongen. Året etterpå brukte jeg samme kule og fekk samme Ahaa opplevelsen igjen, dyra sprang som F....n etter gode treff. Så no er jeg tilbake til swift igjen og dyra detter omtrent i smellen, slik jeg altig har vært vant til med den børsa. Men samler ikke så bra, men godt nok da hjorten er noe større en frimerker her omkring Så det eneste posetive jeg har med den kula er at den samler rasende godt, og hadde jeg vert gjort av penger..ja da skulle jeg ha brukt den til baneskyting med STR i 6,5 for den sammler somsakt veldigt bra. Ladet den også til en 308win men den ble ikke brukt til jakt, da jeg fikk så dårlig erfaring med 300`n Så resten av di kulene har bare blitt brukt på papp. Tror kansje en blanding av noe har legering og liten hulspiss gjorde at mine kuler ikke var noe tess......?
 5. Jeg har bruker Norma FP 150gr og N-140 41gr. Har også bruk Nosler P 150gr med samme ladninga. Eneste jeg da gjorde var å dreie ned spissen på kula slik at de ble flate framme. Den varianten brukte jeg i flere sesonger, virka fint den ja.
 6. Er det noen som har arbeids tegninger av en slik saluttkanon. Da jeg kan bruke og har tilgang på dreie/fresebenker. Kunne godt tengt meg å laget en kopi av en god gammel en med lavet og det hele. Om en ikke vil legge ut tegninger her på forumet, så kan jo en sende et PM. Så tar vi det der fra. Ja så lurt jeg på om en trenger å søke politiet om å lage/eie en Saluttkanon.
 7. Var i Australia i feb. Jeg var der ca 4 uker, reiste litt runt om og jakta på det di hadde å by på. Har tenkt å prøve å skrive litt fra turen og legge ut litt bilder med historien bak. Må først gå gjennom bilden, runt 1000st Denne Kenguren var runt 60kg og ble skutt med en 243w med ei 90gr kule. Rifla ser vel alle er en Ruger MR77 med en Leop 3-9x40.
 8. freeforc

  Seljakta 2009

  Sola skinner og havet var helt flatt. Måtte bare ha meg en tur på sjøen da. Ble skutt 5st kobbe, så vel rundt 30st, men ingen havert var å se. Hadde med meg str200 i 6.5 med diamond line ???gr 870ms.
×
×
 • Create New...