Jump to content

Caine

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Caine's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nikon er sterkt under vurdert her hjemme, skal stå noe annet på for at det skal fungere... Nikon er bra det. Har hatt et par, og kjøper det gjerne igjen.
  2. Hadde seriøse problemer med våpenet tidligere i uka og på Blaker. Var på meldt men meldte avbud tidligere i uka. Selvsagt er feilen funnet i dag. Men tiden er satt av til annet og for tur er puttet i annet hull. Vil ønske alle en super helg, og skitt skyting! Kommer sterkere tilbake senere. PS: se på flaggene, er du uskikker sett et ekstra i gongen. Og tell for guds skyld hvor mange du setter i tellende!
  3. Var en tur på banen i går, 8-10cm ny snø. Lett snø og 2-3s/m vind fra kl 11. De to første seriene med dette våpenet på 300. Kun testing på 100m og 200m tidligere. 140grs Barens Match Burners som har vært mest lovende skuffet. Nosler CC 123grs som mest var med for å fylle opp ammo boksen derimot lover bra.
  4. Her har du jo litt og fundere på, men med budsjettet ditt så hadde jeg nok satt sammen en 6.5x47Lapua. Enten på en gamel rem 700 son du slakter eller en annen egnet kort kasse. Glenn Hagen har bross og gjør en bra jobb med kammring av piper. Når det kommer til stokk så er det flere ting som en bør ta hensyn til. Som klasse begrensinger osv. Hvis du vil prøve deg i sporter klassen også så er maks bredde på fortreet 60mm og skal være konveks under. Jeg er rimelig sikker på at det er like greit og gå den veien som en ny sps tactical ell. Lykke til!
  5. Jeg var en gang ute og skjøt med 7mm rem mag hadde gamle hunden løs tuslende rundt meg. Lå på en kolle, merket etter at jeg hadde dratt av et av skuddene at hun var kommet på undersiden av meg og forran pipa. Hun var preget av det i et par dager. Men kom seg etter det. Følte meg rimelig ille i en periode etter det.
  6. Har egentlig bestem meg for og ikke utale meg før saken er over. Meeen... Hundene var meldt savnet, lette igjennom området gjentatte ganger, tlf nr mitt er blitt utdelt på flere gårder i området, han som avlivet hundene hadde glemt og lagre nr mitt. Hann hunden var så ung at han ikke kunne strømmes for sau nå. Tispa var strømmet og godkjent 2 ganger. Hundene er opservert flere ganger, noe vi har fått info om i etter tid. Tispa var med all sansynlighet drektig. Skulle til ultralyd denne uka. Har i samtale med svensk veterinær fått en sum på 45000kr som minimum hvis vi skulle ha kjøpt en ny hund tilsvarende tispa. En hanne på den alderen kan være vanskeligere og taksere. Men prisen kan være mellom 25000kr og 55000kr. Så leksa er, mas på politiet, ring gjentatte ganger til folk i området. Ikke regn med at noen ringer og gir beskjed om huset ditt brenner eller båten synker...
  7. Det er meg en fryd og lese hvor mange "jeg kan best og vet best" folk det er her. 1 ikke gå ut fra at vi alle har samme mål og ønsker som deg selv. 2 glem ikke bestefar som skjøt mere fugl en oss med en trett cal 16 ss med 32-34g ladninger. i høgstøvler vadlelsbukse og slitt islender. 3 Ha det fint i skogen etter egene mål. 4 Har ikke du sett vilt så er det ingen andre som har det. Eller??? 5 Mine hunder er allerbest av alle, garrantert tror jeg da. (uten om de gangene jeg bommer og det er fint og ha en hund og skylde på) Ps: joda jeg klarer og få en og annen svart en i bakken hvert år...
  8. Caine

    Prosjekt Jackass!

    Tidligere inlegg redigert bort av meg. Jeg beklager mitt tidligere sure oppstøt her. Jeg mener fremdeles det meste jeg skrev her. Men en får heller ta det i en mere passende form og tråd.
  9. smyge smyge pang klask....
  10. Har en 2 år gammel strihårs vorsteh tispe som jeg trenger noen til og bruke for en periode (6mnd-2år), da jeg har begrensede mulighter til aktivisering og jakt for tiden. Meget trivelig og lærevillig hund. Som krever en kativ og glad eier. Flink vilt aportør, har skutt rype, hare, tiur og orrfugl for henne. Og hun er intr i klov og rov vilt. Strømmet og godkjent på sau. Så er det noen som trenger en jakt og tur kammerat i høst så ta gjerne kontakt.
  11. Jeg brukte rundt 40grs med norma 4 og rundt 41 grs N-160 i norma hylser. Men dette var i min rifle. Er kanjse en tanke og prøve tregere krutt?
  12. Caine

    Innskyting

    Alt er mulig, men du er på tynn is etter vært. Det kan jo hende at det er noen brukere av forumet her som kjenner til noen bane rundt er du bor, eller på veien til jakt. Husk og pusse pipa grundig ren før du starter skytingen. Etter sjekk alle skruer på våpenet, en vet ikke om de som monterer for deg evt fjusker i faget. Jeg hadde nok kjøpt med en eske med Norma Jaktmatch, da jeg har delt erfaring med div 223 billig ammo. Evt ekspansjons ammo fra samme fabrikk. Hvor bor du?
  13. Voksen frisk mann drept av ulv i moderne tid. Dette er vel og merke kun info fra Canada, hva som har skjedd på balkan og andre mindre dokumenterte områder kan en jo spørre seg om.. http://www.cbc.ca/canada/saskatchewan/s ... rdict.html http://www.mtechservices.ca/Kenton/Kenton.html
  14. Kan legge til at det nå med stor sansynlighet er 3 ulver i området fra lillehammer og sør mot løten. På vestsiden av glomma. Har blitt sett dyr på 2 plasser på samme tid og spor fra en til utenom. Men det gjelder vel ikke når det er jegere som ser de... Er lite begeistret når hundene trykker rundt beina mine. Dette minner meg mye om bjøre saken på begunnelsen av 90 tallet. Da var det ikke bjørn i det området jeg kommer fra. I følge forskere osv i allefall. Men jeg stoler på tykke slekta når de forteller at de så 2 bjørner med 6mils mellomrom med under 1t mellom opservasjonene. Ulve telefonen skulle være bra saker for oss som jaktet med hund, den brukte jeg nok 3 ganger før jag fant ut at det var mere ulv en det de hadde snøring på og gammel data som ble oppgitt. Men pytt sann det er jo bare hunder og sau vi mister. Enda...
×
×
  • Create New...