Jump to content

jimmyp0p

Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jimmyp0p

  1. Har dremel og drill.. Poster et bilde om det blir noe av.
  2. Noen som har prøvd å tilpasse en grs berserk til 393/389? Leste i en annen tråd at det var gjort med en mcmillan til 700sa.
  3. Blir dette praktisert? Jeg var innom ei sjappe for å kjøpe et 22lr løp til 455en, og fikk beskjed om at jeg måtte søke pga at løpet var nummerert. 455en er fra før i 22lr...
  4. jimmyp0p

    Sauer 101

    http://www.sauer.de/en/weapons/s202/s-202-classic-xt/ 22-250 i en 202
  5. Ståle Dahl, Toten Zoomontasje, leverer god kvalitet. hyggelig kar er han også
  6. Jeg har problemer med at den minste trakta er for liten slik at kruttet ikke renner som det skal, og den største sklir hylsa opp i... Holstad har visst en løsning, sendte dem en epost i dag. Skal gi lyd når jeg får svar.
  7. Opplever det samme. Om noen tar seg bry med å dreie eller finner noe å kjøpe, så er jeg med å spleiser på felles bestilling...
  8. Noen som har noen informasjon om pris og tilgjengelighet på de ny cc-kulene?
  9. Er det ikke greiere å trene magbytte? Trekk, skyt to skudd, magbytte, skyt to skudd, magbytte, skyt to skudd, osv..... Pass på at skuddene sitter der de skal og, så blir det bra trening ut av det hele.
  10. Er ikke dette ren personhets? http://olakristianjohansenmurderer.blogspot.no/ Hvordan kan dette eventuelt fjernes? Anmeldes? (ikke jeg som er "forulempet", bare snublet over bloggen )
  11. Vortex.... da får du FFP og mil/mil.... bra på papiret. Noen som har testet kan sikkert si mer, eller du kan finne testen her på kammeret en plass http://jaktfall.no/produkt/vortex-optik ... ad-reticle eller http://jaktfall.no/produkt/vortex-optik ... ad-reticle
  12. Det går å bytte ei fjør i alle fall. http://www.weatherby.dk/content.php?32- ... -V-Trigger
  13. Ingen erfaring - enda... Men har lest en del om den. Rent bortsett fra at den er tung (2,3 kg) så har de fleste gode erfaringer med den. Samme stokken som sitter på weatherby TRR om jeg ikke har misforstått det helt. Regner med å bestille en i løpet av våren/sommeren så da kan jeg si mer. (Forøvrig også interressert om flere har erfaring med den.)
  14. Kanskje litt åff tåpick, men; Hva med løsninger der løpet er beddet fast, og låskassa er frittliggende? I en stiv stokk, og med kikkert montert på løpet må vel det være optimalt? Har sett lignende ting på rimfirecentral på lette 10/22-kasser.
  15. Jeg er godt fornøyd med min hornady lnl ap, men har aldri tatt i en dillon, så har ingenting å sammenligne med. Lader 9mm, 38/357, 223, 6,5x55, 308 og 3006. (Hylsemater er verdt hver ei krone)
  16. http://www.dfs.no/verdt-a-vite/skytedisipliner/ Her står det om skyteøvelsene til DFS, som arrangerer landskytterstevnet. njff.no finner du info om jaktskyting (konkurranse) http://skyting.no/Sider/Skytter.aspx Her står og noe. Jeg skyter bare jaktfelt (NJFF) og praktisk, så har lite info om de andre.
  17. Bare å gi etter først som sist..... (Blaser R93 er et fortreffelig jaktvåpen)
  18. En liten notis om COL kunne vel vært bra på boksen. Selv om våpen/kammer er ulike, så blir trykket påvirket veldig av lang/kort COL. Med max/min med en gitt COL hadde en hatt mer å gå utifra.
  19. Schouvapen har en rcbs i sitt sortiment. Dette kan de fleste våpensjapper skaffe fra Schou. http://schouvapen.no/produkter/ladekomp ... etrommel-/
  20. Spør nærmeste våpensjappe om et tilbud på en remington 700 sps tactical... eller hør med jaktdepotet, jakt og friluft m.fl. Eller se på finn.no. Det finnes mange pent brukte 223er ute og går. Tenk på riflestigning om du har tenkt å bruke tunge kuler 1/9 eller 1/8. Skal du bruke bare lette kuler, så går alt av riflestiging bra
×
×
  • Create New...