Jump to content

mvs

Members
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mvs

 1. Bare å komme Og tiden det tok er inkludert postgang!
 2. Leverte 3/2 og fikk svar 11/2. Svalbard
 3. Shiloh Sharps 1874 QUIGLEY i 45/70
 4. Ja rart med det, her på Svalbard er det naturligt!
 5. http://wki.beriger.com/hvordan-fjerne-epoxy
 6. Nå rykket det i vil-ha genet.....
 7. For de av dere som har Outdoor channel, så kommer det kl 18:55 en dobbelepisode av American Rifleman der de tar for seg John C Garand.
 8. http://www.sofmilitary.co.uk/shop-re-en ... ategory,29
 9. Kan du bruke de åpne siktene med den demperen montert, eller er den i veien så du ikke ser forsiktet? Det går så vidt, jeg har malt toppen av forsiktet rødt så det blir lettere å se. Nå bruker jeg primært våpenet til isbjørnbeskyttelse og har da åpne sikter og uten demper. Bruker mest demper på bane og da med kikkert montert på picatinny`n.
 10. Jeg har en Hausken på min Ruger Scout, frontmontert. Edit: SK Magnum 163-Kal.30-UNF5/8"-24 står det på den.
 11. Syntstokk?? Blasfemi Legg på folie som ser ut som tre da
 12. Muligens du kunne skrevet at du skulle til Svalbard innimellom og sluppet permanent plombering pga isbjørnforsvar?
 13. .308 180gr Fusion er anbefalt her oppe.
 14. Og resten av media hiver seg ukritisk på..... http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/0 ... ik-kaliber
 15. Anbefalt lesing som er skrevet av folk som har erfaring med slikt her oppe, og ikke bare synsere http://www.unis.no/48_HSE/documents/Sys ... _norsk.pdf Hvorfor finne opp hjulet på nytt?
 16. Ta det du får, en 30-06 er mer enn nok. Problemet ditt blir å treffe den jævelen når den ruser mot deg........ Du får et sikkerhetskurs når du begynner som student her oppe, vent med å finne våpen etter at du har tatt kurset.
 17. Pepperspray er ikke brukt, og heller ikke lov, her oppe. Mest vanlig er rifle (.308/30-06), revolver .357mag/.44mag og signalpistol. Gjerne en kombinasjon av alle disse for langtur. Det mest viktigste er oppførsel i terrenget mtp snublebluss, isbjørnvakt, søppelhåndtering etc. Mao vanlige forhåndsregler.... Våpen til beskyttelse mot isbjørn kan innvilges til personer som oppfyller de generelle krav til søker og innvilges vanligvis for rifle i kaliber .308W/30-06 eller hagle kaliber 12 eller tilsvarende. Enhåndsvåpen innvilges som hovedregel ikke til beskyttelse mot isbjørn. Tillatel
 18. Muligens ulven liker peppermarinert biff like mye som isbjørnen gjør?
 19. Luftpistol og bordtennisballer, lære håndtering og ser ting skje utenom hull i papp Var eneste jenta i flokken min som syntes det var kjedeligt, hun ville heller kjøre snøskoter hun. (4 år)
 20. Nåja, de som er her oppe med slike skilter tror jeg nok noen helst vil senke på dypt vann. De samler seg som oftest utenfor bilverkstedet og har møter der, men det er jo fint for da forurenser de ikke
 21. Isbjørn på barbesøk! http://www.svalbardposten.no/index.php? ... hetID=5095
 22. mvs

  Paraply i Camo

  Pass på så den ikke blir beslaglagt da
 23. Tror ikke de selger våpen internasjonalt. Men det finner du ut fort ved å legge ønsket våpen i handlelista og sjekk ut med Norge som destinasjonsted.
 24. http://www.nbjf.net/index.php?id=jaktpilen Raskeste jeg fant i forbifarten, du finner sikkert noe i andre buejaktrelaterte tråder på forumet.
×
×
 • Create New...