Jump to content

Laksen

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Laksen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Laksen

    Ny Hagle

    Hei, og Godt Nytt År! Kjøp deg en brukt S/S i kal 12. Se f. eks. på salgssidene her på kammeret eller på Finn. Sikkert mange slike til salgs.
  2. Hei, Beklager, dette kan jeg ikke hjelpe med. Men, jeg har en AYA i kal 16 hvis du ønsker Den er fin og godt holdt. Jeg klarer bare ikke å venne meg til 2 avtrekkere, derfor salg...
  3. Sjekk ut denne siden: http://www.PerformanceShootingHQ.com
  4. Igjen: snakk med Jaktdepotet om Winchester Supreme Sporting. Denne holder garantert mer enn et par tusen skudd. Mener også den er laget på Miroku fabrikken i Japan.
  5. Tips: Jaktdepotet selger ut Winchester Supreme sporting til 6000 eller muligens 7000,-. Villedende pris tror jeg er 15-16000,-... Dette er ganske sikkert bedre hagle enn de du refererer til på XXL.
  6. Meksikanske SOL er min favoritt. Synd det koster fletta her i landet
  7. Laksen

    haglevalg?

    Du kan begynne med akkurat den disiplinen du ønsker. Hektet kommer du nok til å bli uansett . Så er det bare å kjøre på med andre grener etter hvert Selvsagt kan du bruke jakthagler til leirdueskyting, men jeg vil sterkt anbefale hagler LAGET FOR MYE skyting. Jakthagler, og spesielt de billigste merkene, er ikke laget for 10-tusenvis av skudd (kanskje bare Star-haglene som klarer det ). Merker som kan anbefales er Beretta, Browning, Miroku eller lignende. Dette er hagler som tåler mye og som det finnes en del av i bruktmarkedet. Lykke til!
  8. Det er jo selvsagt helt rett Glenn. Nye tider nå...
  9. Hei, 1. Dette feltet i søknaden trenger du ikke fylle ut. Det gjør selger av våpenet. 2. Skriv f.eks. at den skal brukes til rypejakt, så kan du hvis du skulle trenge en børse til, skrive f.eks. skogsfugljakt... Det skal ikke være noe problem at du har hagle til småviltjakt fra før. 3. Våpenkortnr er det nr som står etter "Våpenkort". På mine kort er dette et 6-sifret nr med punktum etter de 4 første sifrene (f.eks. 1111.02). Håper dette var til hjelp.
  10. Sjekk denne. http://wingevapen.no/index.php?id=3013 Skal være gode hagler, uten at jeg har personlig erfaring med de. Ser at de har livstidsgaranti på deler, og det er jo aldri en ulempe
  11. Riktig god jul til alle sammen!
  12. Bergans Skogshorn jakke/bukse. Kjøpt for 3 år siden. Meget fornøyd, så langt...
  13. Gled deg Husk bilder
  14. 9990,-! Røverkjøp . 5 store billigere enn hos Landrø! http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=65709 "Løp og kjøp"
×
×
  • Create New...