Jump to content

E Dahl

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About E Dahl

  • Birthday 05/08/1982

E Dahl's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hehe, Børsa ser ut som den er helt ny og har nok ikke rundet 150 skudd enda, så hvis jeg kan få tak i noe skikkelig så går jeg nok for det. Alternativet er å bruke den som den er og lufte den når vi er på ettersøk
  2. Det er 30mm ringer, men høydeforskjellen mellom de forskjellige oppsettene jeg har fått er store. Når jeg skrur til ringene bak, kommer den store glipa i ringene forran.
  3. Jeg har fått baser og ringer fra Jaktdepotet, de passet ikke. Jeg har fått to forsendelser fra Jakt og friluft som heller ikke passet. I tillegg så har jeg fått fra en lokal som konfererte med en børsemaker som heller ikke passet. Jeg mener at de to forsendelsene jeg fikk fra Jakt og Friluft var M98 ringer første gang og at det var til smallring 2. gang. Ingen av de fikk lik høyde. 1. forsendelse 2. forsendelse
  4. @Trond C Fikk du tak i baser og ringer til denne? Jeg har også en, men det ser ikke ut til at det er noen som finner ut hva slags baser jeg skal ha. Testet forøvrig de åpne siktene på 100metern i går og det gikk greit, men skulle gjerne hatt en kikkert på den.
  5. Heisann:-) Fant akkurat frem ei eske med disse kulene her nå og tenkte jeg skulle få ladet litt. Hvordan havnet du til slutt på kruttmengde?
  6. Hei Er det noen som har ladet 375HH med Sonic Ballistic 300 Grs solid? Har søkt litt rundt, men klarer ikke finne noe.
  7. Skal være her ei stund jeg, så hadde ikke vært så dumt med noen tips Jobber så fort vi kan med detta hullet. Blir nok vei til slutt
  8. Jobber på Toven prosjektet og er ute etter jakt her oppe. Finner jeg det så er det ikke umulig at jeg tar kontakt Har Pointer selv hjemme men har ikke fått med denne oppover enda.
  9. Lurte på om det var noen som kunne bistå med litt lade data til 100 grs kuler i 7 mm rem mag
  10. Jeg har to stykker. En lux og en LRS2. Har løp i 375 H&H, 7mm rem mag og 243win. Kommer aldri til å bytte dem ut
  11. Jeg har kjøpt den metall lokken og den fungerte en to tre ganger tidlig på høsten men så blei det stille. Klarte å lokke til meg 15 fugl(Har det på tape) på ca 150 meter.Hører med til historien at jeg skøyt og bomma.
  12. Er det noen som har erfaring med lokking på orrfugl? Har drivi noe med dette i høst og har klart å lokke til meg fugl, men skjelden nærmere enn 150-200 meter. Nå på seinhøsten har det ikke funket i det hele tatt.
×
×
  • Create New...