Jump to content

Ghillie

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ghillie

  1. Det blir en Shiba. Det er jo en ganske liten hund, men jeg regner med at det finnes kløv i de fleste størrelser?
  2. Jeg er ute etter et kløv for min kommende hund. Tenkte han skulle få bære sin egen mat. Hvordan måler man størrelsen på kløvet? Er det noen spesielle punkter på hunden man skal gå ut ifra hvis man skal måle?
  3. Bra info!! Har skaffet meg en slik selv. Lurer litt på hvilken stokk jeg bør bytte til? Har ikke brukket pipa enda og heller ikke testet presisjonen, men hvis tofoten har innvirkning på presisjonen bør man vel bytte? Skulle gjerne hatt hogue stokken med fri pipe uansett, men det blir vanskelig.
  4. kan vel kalle det elghove kanskje?
  5. Noen som har smakt smalahove av elg? Det er helt fantastisk! Hvorfor ikke? Det krever en stor ovn, men det fungerer.
  6. Synes det er mange som prater og prater om accu-strut. Ikke bare på denne tråden. Det virker ikke som det er noen som egentlig har testet den. Kanskje all praten bare var for at noen skulle være dumme nok til å bli førstemann? Kanskje noen var ute før meg, men jeg har kjøpt en for en tid siden. Minin min er ny type med tykk pipe inne ved gassblokka. Det gjør at struten ikke sitter optimalt, men jeg får den da til å sitte. Har ikke gjort de store testene enda, men det lille jeg har gjort sier meg at den ikke har veldig mye å si. Det ser sinnsykt fett ut. Det skal den ha. Ser frem til en større test på 100m.
  7. Hm.. Kult å se et eksempel på hvordan det kan se ut. Må undersøke den litt mer. Takk FalconClaw.
  8. Demperen som skal brukes er uten tvil en A-Tec. Den er lett, god kvalitet og den ser fet ut. Det blir en "klemme på" løsning.
  9. Fikk dette svaret: Yes the Firepoint is any early incarnation of the JPoint. Although the JPoint has been updated with better electronics and a better lens, they do share mounting adapters and accessories. The Tasco Optima also uses the same mounts and accessories. -Brock
  10. Noen her som kan hjelpe? Hvis jeg husker riktig navn er Firepoint en tidligere utgave av JP. Er det noen her som vet om jeg kan bruke samme fester som JP på en Firepoint. Passer delene om hverandre?
  11. Ghillie

    Ruger Mini-14

    Likte denne testen mye bedre enn villmarksliv sin, følte behovet og presisjonen i den testen møtte mine mye bedre. Treffer man en 5 kroning på hundre meter så er det ikke noe problem å bruke den på det meste av vilt i norge som er tillatt med det kaliberet. Får jeg en samling innenfor en femmer på hundre blir jeg veldig fornøyd. Nå har ikke jeg target modellen, men den er så støgg at jeg hadde ikke kjøpt den til samme pris engang.
  12. Ikke glem å ta med Lapua subsonic.
  13. Ghillie

    Ruger Mini-14

    Nå skal jeg forhåpentligvis snart på en bane jeg kan teste flere avstander. Tenker jeg skal prøve meg på 25, 50, 100 og til slutt 200 meter. Får se hvilken ammo det blir, men resultatet skal legges ut her. Kan tenke meg å se på bedding etterhvert. Så vidt jeg kan se er det ikke mye som holder børsa fast i stokken.
  14. Ghillie

    Ruger Mini-14

    Den er ny ja. Har ikke testet den mer enn 40 skudd. Det var en kort bane med dårlig lys så jeg kan egentlig ikke si noe om åsen den går enda. Hva burde jeg forvente på 100m?
  15. Ghillie

    Ruger Mini-14

    Fikk svar fra Ruger angående 5,56 i minin som jeg også spurte om i tråden "Mini-14 med CMM-6". Sendte ruger en mail og fikk følgende svar: The 5,56x45 ammo is the metric equivalent of the .223 rem. So yes, you can use the 5,56x45 ammo with your Mini-14 580 series. Sincerely, Ruger Firearms Da er ihvertfall det helt greit.
  16. Ghillie

    Ruger Mini-14

    Kjøpte meg nylig en Mini 14. Har faktisk ikke testet presisjonen skikkelig enda, men jeg spør litt allikevel. Hva er de vanlige triksene for å bedre presisjonen på en slik. Noen vil sikkert si kjøp noe annet, men det er mini jeg vil ha. Forventer meg ikke knall presisjon, men grei nok. Regner med ganske mange har vært innom denne så hvis noen har god erfaring med dette våpnet og gidder å dele noen erfaringer hadde det vært supert. Har lest at ultimak railen skal bedre presisjonen. Stemmer det?
  17. Ghillie

    Western hylster

    Dette er mitt siste. Også mitt hylster nummer to.
  18. har prøvd noen få skudd i min og de funker heilt fint, dog ikke best presisjon til nå. Knall! Takker. Trengte tydeligvis bare noen til å lese manualen for meg
  19. Litt off kanskje, men her er det sikkert litt kompetanse. Kan jeg bruke 5,56 i min .223 mini-14? Har gugla en god del nå, men finner ikke noe sted hvor det står helt klart.
  20. Ghillie

    Western hylster

    Noen av oss trenger bare en vet du......
  21. Ghillie

    Western hylster

    Bare de med to like pistoler. Det blir nok en pistol og plenty magasiner.
  22. Ghillie

    Western hylster

    En dag skal du få se min ferdige Last Man Standing skulder rigg. Skulle gjerne sett tegningene til Galco sitt Jackass hylster også. Du skal få masse tilbakemeldinger evert.
  23. Ghillie

    Western hylster

    Det var ikke helt sånn jeg mente det. Narvsverten sprekker ikke opp. Det jeg tenkte på var en farge som man kan bruke til detaljer. Da blir narvsverte vanskelig å bruke, men jeg fant svaret hos Jørn Jensen lærhandel i Lillestrøm. De har en masse kunnskap og utstyr. Vanvittig bra butikk med bra folk. De har desverre jobbet overtid hver gang vi har vært der ute, men vi har da handlet Driver du med dette også Hassel? Må se
  24. Ghillie

    Western hylster

    Tenkte jeg skulle legge ut bilder selv, men jag fattar inte det her med bilder. Noen som har flere sider som tilbyr gratis bildetjenste?
×
×
  • Create New...