Jump to content

petrolhead

Members
  • Posts

    1,103
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by petrolhead

  1. Klart enkleste på salongrifle og pistol i .22lr er en god dash spray med wd40 i demperen. Stor forskjell på første skudd. Etterhvert forsvinner effekten ganske kjapt :P Husk vernebriller da dette griser litt.

  2. På min lokale dfsbane er det normalt sett ikke brøytet vinterstid.Men som medlem er det fullt mulig å bruke banen hvis du har eget flagg med deg og følger baneinstruksen.Trenger ikke nøkkel heller og jeg kan skyte rifle til ca 300 mtr når jeg vil og er ikke fastlåst til treningstider. Forventer ikke at laget skal brøyte for meg.Tar bena fatt og koser meg.

    • Like 2
  3. Min var en S&W mod 19 med 3" løp for bruk i sivilpistol, går _vesentlig_ kjappere med clips i 9x19 (min var faktisk frest til .38 super også), enn store klumsete hurtigladere til .38Special eller .357Mag

     

    Kjørte 9mm til trening og ladet litt med .356 kuler hvis det strakk litt på holdene.

  4. Lars hos Landrø maskinerer eksisterende tønne for clips.Løsning på manglende presisjon er å gå opp i diameter på kule og lade sjøl. Har hatt en slik revolver som ga akseptabel presisjon, men ikke nerdepresisjon med fabrikk for trening

    • Like 1
  5. Folk taper 50-100 000 i bilsalg hele tiden for de må selge bilen eller det har kommet en ny modell og folk taper uten å mukke. Hvis du vil ha din kjære hobby istedet for å begynne med fluebinding - ta opp forbrukslån for dekke advokatgjeld hvis ikke du har penga.Jeg hadde ihvertfall brukt 100K i et forsøk på å beholde våpene. Du kommer til å angre hvis du ikke kjemper.

    • Like 1
  6. 53 minutes ago, Troya2000 said:

     

     

    53 minutes ago, Troya2000 said:

     

    Nei, det var ikke dette jeg mente heller. Jeg stilte spørsmålet både før og etter min ytring, "Hva er sikker bakgrunn"?

    Dette er observasjoner jeg har gjort på godkjente skytebaner som både forsvar, politi og sivile benytter. Jeg vil anta at dette er områder som kan defineres som "sikker bakgrunn". Når man da benytter 7,62x51 som ammo i AG3 og MG3, vil jeg anta at prosjektilene vil kunne oppføre seg ganske lik som en Remington i 308Win. Det blir bare mer synlig når man sender 1000-vis av prosjektil i en sandvoll og da gjerne der hvert 5-skutt er sporlys.

     

    Sporlys er ikke sammenliknbar med vanlige prosjektiler da selve sporlyssatsen kan skille seg fra prosjektilet og gå sine egne veier.

×
×
  • Create New...