Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  755
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by petrol

 1. Tror ikke presisjonen er noe alvorlig bra utover 25mtr. Mener å huske min gamle purke gikk noelunde greit med 121 grains HAP kuler. Men hadde det dukket opp en boltrifle i .45 auto tror jeg hadde fått full overtenning . Feks en slik som er Ian tester her 😁
 2. Selfølgelig kan mannen være smittet eller hva det no er. Meg bekjent så jobber/ jobbet sønnen der og en periode som kunne sendt et svar jaffal. Han driver jo som utstyrleverandør i bransjen for oss som synes det er beste tiden på året. Skjer det noe gale i denne tiden bør en kunne sende et svar. Alle har jo smarttelefon med mail på i disse dager som mange bruker kveldene å oppdatere kundene på. Jeg synes det ikke holder mål og så for andre stå for sin mening.
 3. Det har jeg og hatt, har kjøpt minst 4 sikter og masse annet stash. Men selv om det er han har ferie/ jakt. Jeg og vil på jakt med sikte som fungerer.
 4. Venter fremdeles på et enkelt svar fra Jaktfall jeg, fyren e vel på jakt/ ferie enda.
 5. Forstår at folk har ferie, men det er viktig for meg at du har en leverandør som kan svare for innen rimelighetens tid. Det finnes flere aktører som nok vil ha pengene dine. Eller mine i dette tilfellet da! 3 mnd er helt hinsides.
 6. Er litt lei nå, har kjøpt opptil flere sikter hos Jaktfall og har alltid vært fornøyd og de er kjapp å sende ut varer og alt det der. Men nå har reklamert via mail to ganger på det siste siktet. Men de svarer jo ikke, første mail er sendt for 10 døgn siden. Ka fan hjelper det med livstidsgaranti når du fan ikke får kontakt? Blir nok ikke Jaktfall neste gang eg skal handle...!
 7. petrol

  Revolver 9mm

  Det første en bør spørre seg om skal en konkurrere og hevde seg i feks dynamisk så er vel det ingen andre valg som enn S&W 929. Oslo skytesenter har også en 986 i 5" som er en god pris på 12 000,- https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-pro-series-986-9mm-5-7-skudds/ Og så har de rare Chiappa for dynamisk https://osloskytesenter.no/butikk/chiappa-charging-rhino-60ds-9mm-6-ipsc/
 8. Var ikke det disse som sto på skarpskytterbørsa fra Våpensmia som de leverte til forsvaret på åttitallet?
 9. Tanfoglio, 1500, 2000,- da har du litt å gå på med nytt løp., Browningen vet jeg ikke om du kan få nytt løp til. Er ukjent marked for meg. Ellers så er Tanfoglio gode smelljern.
 10. Ikke rart det er krig i verden 🙄🙄 Og er snakk om 2300,- ikke la det havne i rettsystemet for bruk av ressurser. Har du ikke kompetanse til å kjøpe brukt, kjøp i butikk.
 11. Våpenpuss.... kan være det har samlet seg mye drit i sluttstykke? Derretter tenker jeg hjemmeladd? Hvilken tennhette?
 12. Betaler glatt dobbel gebyr hvis de klarer å få det ned til under halve tiden. Bare å ligge det inn i kostnad på nytt våpen. Bytter selv endel våpen i løpet av ett år og det værste er å vente på stemplet søknad tilbake...
 13. Riktig, var derfor jeg anbefalte en boltrifle først. Men det er litt uhåndterlig ifm jakt med annen rifle også. Fikk inntrykk av at han ville ha en enkel og lett børse i sekken. Ang presisjon kan det gjøres endel ting for å bedre det. Men det koster og svarer kanskje ikke alltid til forventningene. Uansett, Highpower gjorde for noen år siden noen modifiseringer på en 10/22- (ikke TD)
 14. Kjøp deg en billig Brno modell 2 fra -80 tallet hvis du vil ha litt bedre presisjon. Det fines bedre og dyrere ekspempler her altså. Disse får du ofte for ett par tusenlapper. Alternativt; kjøp deg en ny Ruger 10/22 Take Down , eller en helt standard Ruger 10/22 med treskjefter som også har liten vekt og tar liten plass. Kjøpte selv en ubrukt på Finn.no for under 2000,- for kort tid siden. Helt grei rifle og har ikke hatt en eneste klikk med Top Shot etter cirka 1500 skudd. Pusses etter cirka 2-300 skudd. Er ikke beste presisjonen samenlignet med langt dyrere rifler
 15. Det er jo noe som ikke stemmer, når Sandnes gjør det på 5 dager og det andre våpenkontoret i Vestland bruker 9-11 uker.
 16. https://www.tacticalstore.se/airsoft/airsoftgevar/eldrivna-airsoftgevar-aeg/ak-m1-garand-aeg-wood/ 🤑
 17. Kjøpt og solgt endel på finn.no Googler vedkommede, sjekker tlf opp mot adresse ( det kan gjøres via vipps hvis vedkommede har skjult adresse), bilde av våpenkort. Har hatt ett tilfelle der magafølelsen ikke stemte og trakk meg fra salget.
 18. Ja, er virkelig noe og ha. Med hagleløpet koblet på så er det en lett og hendig børse. Har hatt opptil flere opp igjennom åra, .222, 223, 44mag og nå .357 mag. Denne skal beholdes. 🤣 Skal teste litt forskjellig ammo og hjemmeladninger, får eg brukbar presisjon så skal den utstyres med teleskopdemper og en Zeiss eg har liggende.
 19. Tja, har sett litt rundt men finner ikke eksakt med modellnavnet 058- bortsett fra sider i statene en ikke kan bestille fra. Men det er sikkert standardisert skinne på de fleste modellene så jeg får ta en sjanse.
 20. Trenger en slik skinne til min nyervervede børse i .357 mag og cal 20 😆. Noen som kan peke i riktig retning eller har en til salgs?
 21. Prøv å finn en fra -70 tallet. De nye har visst meget variende kvalitet, helt nede i kruttlappistol kvalitet. Kjempetabbe, eldgammel tråd
 22. Vihtavuori har ikke tabell for N310 til 115 grains kule, men har maksladning på en 124 grains på 3 grains N310 så du er ikke helt på bærtur https://www.vihtavuori.com/reloading-data/handgun-reloading/?cartridge=89
 23. petrol

  Ruger Vaquero

  10 år gammel tråd 😬
 24. 🤑🤑🤑 Btw, så kom det en annen enkelløper på Finn idag, sett den? Ikke H&R riktignok.
 25. Sikla litt før eg bestemte meg Har jo selvsagt ikke fått den enda, papirene ble sendt tante og onkel igår. Trodde og H&R var konkurs, men hjemmesiden lever enda; http://www.hr1871.com/ Står skinne og ny drakt i plast til disse børsene på sidene.
×
×
 • Create New...