Jump to content

John A

Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by John A

  1. Det overrasker meg ikke det minste for Zeiss (Carl Zeiss Vision GmbH) lager glass til vanlige briller i Aalen. Det er god mat i kantina der og det er en liten spasertur fra Zeiss IMT.
  2. Dette innlegget ble feil og er redigert.
  3. Det er vel kanskje en promille som åpner kjeften og sier hva de mener, muligens er det noen til som er enige uten å skrive noe.For meg så virker det som at all kritikk skal sables ned med alle midler og kritikerne latterliggjøres slik at deres meninger blir sett på som tullprat fra et galehus. Jeg siterer her kun de som innehar ett eller annet verv: Jeg presiserer at disse sitatene er tatt ut av sammenhengen og kun er for å vise hvordan de som er kritiske blir omtalt. I tillegg har vi det som blir skrevet av dem som ikke innehar verv. (Når jeg skriver verv så mener jeg de som har styreverv, er moderatorer, er teknikere osv.) Dette er sett fra mitt ståsted, og dette er en helt subjektiv observasjon uten krav på å være sannheten...
  4. Da forstår jeg deg slik at for innlegg skrevet før det nye regelverket så gjelder de gamle reglene. Rett eller feil?
  5. Og det er greit nok for min del hvis det ikke gjelder innlegg skrevet før det nye regelverket.
  6. De har rettigheter mot det i det nye regelverket:
  7. Jeg tror jeg forstår hva du mener Hassel og jeg kan prøve å forklare hva jeg mener med "tilbakevirkende kraft", opphavsrett kan jeg dessverre ikke noe om. Med tilbakevirkende kraft mener jeg at det kommer nye regler som skal gjelde for gamle innlegg. Et eksempel: En eller annen skrev et innlegg 01.01.2008 og forholdt seg til gjeldende regelverk på samme dato. Så kommer det nye regler som gir andre muligheter/forutsetninger 01.02.2008 som skal regulere nevnte innlegg.
  8. Jeg merker meg at forumteknikeren også er kapabel til å vurdere våre (eventuelt svekkede) sjelsevner og samtidig beskylde andre for å miste hodet i denne sammenhengen.
  9. Det er det så aldeles ikke! Man kan ikke forholde seg til regler som kan komme senere som man IKKE vet hva er! Men jeg regner med at det kommer en presisering fra styret så vi får ta det rolig til vi får den.
  10. Da kan du bekrefte at en kan gjøre som en vil med innlegg skrevet før endringen av regelverket?
  11. Tilbakevirkende? Er ikke et regelverk bindende for alle parter?
  12. Bortsett fra dette så er mine innlegg skrevet under et annet regelverk.
  13. Pajero IV Edit: Virker kun på lavserie og er det eneste som kobler helt ut antispinn.
  14. Det er pent av deg det Fulmen, men dette er av prinsipiell betydning for min del og kaskje andre som sitter på NOJS -gjerdet. Jeg avventer svar fra styret.
  15. Dette blir min første +1 post tror jeg, vel talt høggern,+1 Jeg oppfordrer styret til å vurdere retningslinjene. Har jeg noen rett til en slik oppfordring? Nei.
  16. Det viste seg å være et åte: http://www.oa.no/nyheter/gjovik_toten/article5234939.ece
  17. På mine kanter (vestsiden av Mjøsa) har denne blitt kalt "Gessællighter", jeg har selv hatt (må kikke i roteskoffen) en slik. Mitt beste beste tips er å kikke innom de tobakksforetningene som fremdeles finnes. Gessæl
  18. Tre dager i forrige var jeg sammen med en hel del karer fra Zeiss på messe i Stuttgart. Riktig nok i forbindelse med måleteknikk og ikke optikk men det er vel samme sjappa. Så langt jeg kan huske så uttaler de det som "Zaiss", også etter noen Weissbier.
  19. Flott. Men men jeg tror ikke på historien fra selger fordi jeg vet litt om rutinene for håndtering av dette på Raufoss.
  20. Jeg må bare be deg om å få disse ut av huset med mindre du vet at de er "kalde"! Jeg vil også be deg om at du skal få de hentet av noen som kan faget. Som tidligere nevnt så har disse elektriske hetter og når disse blir produsert står alle mann med jording for å unngå statisk elektrisitet. Hvis Nr. 4 ikke er kald så er dette noe som virkelig bør omgåes med forsiktighet! RS 40 og 41 oppnår 2000 grader i løpet av hundredeler av et sekund og RX5 blåser deg til himmels om du ikke er ferdig stekt. Den eneste muligheten for at Nr. 4 er kald er at den er montert på Raufoss med deler som ikke er ferdig fylt.
  21. Helt enig, jeg stiller meg i rekken av fornøyde mottagere. Jeg fant min i postkassen i dag. Takk kimjorgen!
  22. Har vært en tur i nettbanken, fjelldollars er på vei igjennom trådene.
  23. Det kan du ta heeelt med ro. Du har gitt oss et godt tilbud, og hvis vi klager på et par dagers forsinkelse når vi enda ikke har betalt en krone så er vi vel helt uten skam i livet. Takk så lenge kimjorgen.
  24. Vanligvis, men det er ikke mange kronene nei.
  25. Flott tiltak, takk for at du spør. Jeg tar 1 stk. Du må vel regne moms på fraktkostnadene også?
×
×
  • Create New...