Jump to content

egon olsen

Members
  • Posts

    1,053
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by egon olsen

  1. Nja... Det ligger nå en Remington 581 i deler her...
  2. Noen som vet om gebyrsatsene er endret for inneværende år, eller er de identiske med 2016?
  3. -ikke lagre demper påskrudd våpen i skap. - en sprut solvent og noen drag med pussesnor. - hold gjenger rene for smuss og bruk den medfølgende gjengebeskyttern. Da burde den holde lenge.
  4. Det er så enkelt at den ikke er designet for demontering av sluttbruker.
  5. Hva med å begynne med en tur på skytebanen? Nok av velvillige og imøtekommende folk der. De lar deg sikkert prøve og. Gitt hva jeg har akkumulert av erfaring, ville en våpenforretning vært absolutt siste stedet jeg hadde begynt.
  6. egon olsen

    Ruger mk4

    Vet i såfall hvem som bestiller en på mandag.
  7. Alt er mulig, men har du råd?
  8. Så det du sier er at hun du har forutinntatte holdninger om, ikke har det samme om deg?
  9. Jeg har satt short track plast på min.
  10. Høres ut som gode, gamle 25/64-28, helt vanlig, burde få tapp og snitt på Jernia Eller ikke. Hadde det vært M10x1, eller M10x0.75, men nei da, 10x0.9 liksom. For øvrig, det finnes en 25/64-27UNS.
  11. Strengt tatt så gikk Norge og luftvåpen stor grad i dass den dagen reg plikt på alt over 4,5/.177 ble en realitet, og vil neppe revitaliseres før alt annet er forbudt... Snakkes da
  12. Ikke for å pirke Erlend, men du glemte I ramme.
  13. Produktet er faktisk sykt bra, brukt riktig. Et godt resultat betinger selvfølgelig avfetting først, at den ubehandlede aluminiumen er ubehandlet fra før og heller ikke har rukket å oksydere. Aluminium som er ekstrudert (typisk weaverskinne som er kappet og skal sminkes) er vrien. Om du har maskinert et komponent ut av typ 7075, og ikke har behov for eloks, så er dette rette produktet. For å oppnå absolutt best resultat, pensles vesken på, og slippes ned i en ziplock bag. Og det er nå du skal følge med. Det blir varmt. Glovarmt faktisk. Nå er trikset å få komponentet ut, og under rennende vann, før plasten smelter. Lykke til.
  14. Jepp, går som en klokke, blir egentlig bare bedre og bedre.
  15. Det er vel ikke det at de ikke funker. Det bare funker FOR godt.
  16. Trykk på Brownells logoen på høyre side.
  17. Okey..... Mine erfaringer så langt: Forut for kapping, fikk jeg fremdragende resultater med en eneste patron, en gammel Lott med SK (vannskadet til og med), disse ga grupper på under bueminuttet gjentatte ganger. Nå, etter kapping, går den også fenomenalt med CCI standard OG en ny og inntakt Lott med SK standard pluss. Resultatene vil jeg tro forutsetter temperaturer på ca 0 grader og oppover, i -10-15, blir presisjonen forringet, jeg vil tro dette skyldes fraværet av chocke. Jeg skriver "tro", for jeg v-e-t ikke, bare spekulasjoner med utgangspunkt i de erfaringene jeg har gjort med min Anchutz.
  18. Trenger ikke gjengelære om du har gjengebeskytteren.
×
×
  • Create New...