Jump to content

SimEngineer

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SimEngineer

  1. Noe gammel tråd dette her nå, men gjør ett forsøk. Har en sønn på 4år som jeg har lyst å introdusere for 22LR rifle. Er det noen som har erfaring med baner i nærheten av Oslo eller Bergen som tillater dette? Ikke lyst å ta han med på en bane bare for å bli nektet å la han prøve noen skudd. Beste hadde vel vært ett privat område, men har desverre ikke tilgang på dette for tiden.... Både jeg og samboeren er aktive skyttere, så naturlig nok må småen få prøve seg også
  2. Finnes det noe muligheter for å få skutt litt med rifle, evnt hagle i Bergensområdet i morgen? Har en samboer som gjerne bare vil teste litt, så trenger ikke være noe store og organiserte baner.
  3. Dårlig med utvalg der. Ser ut til at en må bestille fra statene alikevel da :-/
  4. Skal om litt under 2 uker kjøre fra sør i Tyskland (Stuttgart) og hjem til Oslo. Kjører da gjennom Danmark og Sverige også og kom til å tenke på at dette kanskje er en mulighet til å ordne seg billigere utstyr til ett par rifler jeg jobber med. Er i utgangspunktet på jakt etter Bell&Carlson stock til begge, men ingenting er fastsatt. Noen her som vet om greie forhandlere på stock og annet til rifle på veien?
  5. Hvor gammel er tassen som skyter her da? Lurer selv på når jeg kan begynne å introdusere småen i huset for .22
  6. Har etter lang pause nå endelig tatt opp igjen rifleskytingen min I den sammenheng har jeg noen endringer som skal gjøres på min Remington 799 SPS-V. Har blant annet en Badger Bolt Knob (http://www.triadtactical.com/Badger-Tac ... -Knob.html) som jeg vil få montert. Har vært i kontakt med noen børsemakere, men ikke så mange som er villig til å gjøre dette. Noen som vet om noen som har utstyr og tid til å gjøre noe slikt? Kanskje dette er noe som andre med nødvendig kompetanse kan gjøre? Funnet instruksjoner på nett, i tillegg til dokument som følger med fra Badger Ord. http://www.700rifle.com/forums/viewtopic.php?id=372 Ser ikke så vrient ut, men stoler ikke på meg selv til å få dette riktig... Bor i Bergen, så noe i nærheten ville vært greit, men kan vel ta en sjanse på posten også (de kan da umulig miste ALT de sender.....) Takk!
  7. Kan bare svare for IPSC, men her er en liten oversikt: Praktisk: * Open - Her blir det vel 38 super som dominerer, 9mm er vel på vei opp her også. * Standard - Uten tvil .40SW! * Modified - Litt usikker, men kan tenke meg 9mm ligger bra ann her. * Production - Her er det nok i stor del dominert av 9mm. * Revolver Standard - Tror 45ACP (SW 625) er mest brukt her.
  8. End, oppe til høyre på tastaturet.
  9. Jeg holder meg en del på the hide og ser der at de har klistrede topics for hvert av de vanligste kaliberene på ladegruppene hvor man kan ligge inn sine favorittladninger. For at dette skal fungere må det være regler for hvilke variabler som er inkludert, ett minimum må feks være: Krutt type og vekt, kule type og vekt, hylse merke, OAL og hvilket våpen dette er for. Tenkte da både for pistol og rifle. Er dette noe for forumet her? input!
×
×
  • Create New...