Jump to content

Shootist

Members
  • Posts

    29
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shootist's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Shootist

    Links rifle

    Browning har lette rifler i links.
  2. Da er min Browning A-Bolt II Stainless Stalker .375 H&H LH på plass i skapet og venter på Leupold kikkert. Det tok tid å finne ei venstre rifle i .375H&H
  3. Flott serie. Håper TV Norge følger opp med flere sesonger.
  4. Tøffe jenter. Syntest de gjorde det bra. Kunne gjerne tenkt meg en slik tur selv.
  5. Dersom du leter litt er det ikke vanskelig å finne en pent brukt Colt Gold Cup series70 som vil være midt i blinken til dette. Nei, MIN er ikke til salgs. Den er på besøk til Baker'n for å gjøres klar til neste stemne.
  6. Skyter stortsett links. Ved pistol skyting skyter jeg ok med høyre også, og kan bruke høyre om jeg må ved bruk av hagle og gevær. Kongsberg 393 30-06 links Diverse Colt 1911er med ambi-oppsett. Trolig Remington 870 links i løpet av året.
  7. Jeg anbefaler Kongsberg sin links-rifle i 30-06. En av de beste jeg har prøvd. (Jeg har skutt links siden 1979).
  8. Når du kjøper Swarovski men mottar Smith & Bender har det skjedd ett av to alternativ: 1) Selger har lurt deg - eller 2) Selger har sendt feil sikte. JEG ville uansett ha kontakta selger for å ordne opp.
  9. Torres har en "Sangre de Toro" (65% Garnacha, 35% Carinena) som er grei til elg (forholdsvis rimelig pris også ). Kjekt å se at det er flere her inne som liker Torres-viner
  10. I Kina er grevling regnet for en delikatesse (sies det på ett annet forum) - hår fra grevling brukes forøvrig i barberkoster.
  11. Som gammel instruktør. Bruker ALLTID skytebriller. Du har bare to øyne... Burde egentlig ikke være nødvendig å spørre om engang. Sikkerhet kommer alltid først.
  12. Tja, viss den er norsk er det trolig: "Mental trening i skyting" av Anne Grethe Jeppesen og Anne Marie Pensgaard. Helt ok bok.
  13. Koselig liten by Lacey. Sikkert et bra marked for Cabelas da det ikke er langt til Ft. Lewis (mil. leir).
  14. Skal vi se. den største og billigste er vell Wade's (hyggelig fyr) http://www.wadesguns.com/ den ligger litt øst for Seattle. Var en del innom der ja. Så ligger det et par stykker ved Aurora (Hway 99) mellom 81NE og 130NE (Butch's og en til som jeg ikke husker navnet på)... Homesick now...
×
×
  • Create New...