Jump to content

bukk

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bukk

  1. Er det noen her inne som har opplevd at fortre på en Sauer 202 classic har vridd seg så mye at pipa ikke lenger er frittliggende? Har selv brukt kosteskaft med sandpapir for å få ut nok treverk.
  2. Hei Ønske å sette enten 50 mm eller 56 mm kikkert på toppen av en Sauer 202 med QR baser. Er det noen som har dette idag og kan gi anbefalinger til valg av QR ringhøyden (high/super high/...)?
  3. Hei Vil foreslå at dere melder dere inn i en lokal jeger og fiskerforening som driver med "jakt og fiske skolen" i regi av NJFF. Der er mange steder en sliter med rekruteringen til jakt, og dette tas alvorlig. Lokale foreninger er et veldig bra sted å starte for å bygge opp kompetanse, trygghet og alt annet som hører jakt med slik at en får det første lille "kicket" for å kunne fortsette på egenhånd.
  4. bukk

    LTL Acorn 6210 mms

    Sidesensorene klargjør kamera slik at det løser ut raskere. I tillegg er det endringer i selve bilde som trigger bildet. Dette være seg dyr, lysendringer, blader etc. Det burde ha vært varmesensor som løste trigget bilde
  5. bukk

    LTL Acorn 6210 mms

    Skru av sidesensorer. Still ned følsomheten på utløser. Sett maks et bilde om gangen. Sett intervall mellom hvert bilde høyere. Sett maks begrensning for antall bilder pr dag. I tillegg sett kamera slik at det ikke utsettes for raske lysendringer. Nord og sydvendt er ofte bra. En kan og med fordel fjerne endel kvister med løv i umiddelbar nærhet. Følg dette og du burde være langt på vei:-)
  6. Hun er frisk og rask Håper bare på litt mildere vær mot helgen så snøen søkker sammen sånn at det blir levelig både for hund og jeger.
  7. Minnie er fortsatt støl og stiv etter 3 dagers jakt. Fredag og lørdag med releativ lange loser, Søndag var hun stiv og det ble mer som en liten tur i skogen. Hun ble mykere i gangen etter litt bevegelse. Idag var hun igjen kjempestiv på morgenen og har ligget rolig og slappet av i hele dag. Hvor lang tid vil en normalt bruke på å restituere seg?
  8. Godfølelsen er god uansett tellemåte
  9. @"Drilling og fauve" gøy å høre at det går bra med dere også.
  10. Håper Det går bra med Ona. Minnie har også hatt en tendens til å jage elg, men det har heldigvis avtatt.
  11. Da har det blitt noen fall for Minnie også. Det er utrolig moro når det går som her. Video Man skal heller ikke glemme virkningen av så dyktig skytter og posteringsmann som Bamrud
  12. bukk

    Minnie på fallet

    From the album: Jakt

    Minnie på fallet
  13. Fra en litt treg start tidligere i jakte har det nå tatt helt av. Minne hatt mange fine loser i det siste på både hare og rådyr. Trodde hundene skulle vare kortjagde jeg? Losene har sort sett vart fra 1-2 timer. Og i dag smalt det, ble dobbeltfall etter kun 15 minutters los.
  14. Gratulerer til alle som har hatt fall for sin hunder. Jeg får ikke lov å slippe pga den "DUMME elgjakta", hulk hulk. Prøver derfor å bidra på elglaget for å få den fort overstått hehe. Kun 3 elg igjen....
  15. bukk

    Minni av Hoffvoff

    From the album: Kjæledyr

  16. Da har vi vært på skauen igjen. Minnie begynner å søke bedre, men kommer stadig inn for å sjekke om jeg er på plass. Det er nesten som om hun kommer for å hente meg? Iallefall så hadde hun elglos på lørdag, og en los på 1,5 timer idag. Kanskje litt lang, men dette lover godt for jakta!
  17. Takk for alle gratulasjoner! Når man får en så fin start så får man jo litt blod på tann. Det hadde vært gøy om vi klarte NVCH. Gratulerer med bukkefall til dere som har klart det.
  18. Da har Minnie og jeg gått ferskspor prøven og er kvalifisert som ettersøkshund. Må få takke Per for et flott kurs. Har klart 2 førstepremier på blod, hvorav en ordinær. "Jakter" nå på den tredje.
  19. Gratulerer med nytt familiemedlem Har henne blitt akseptert av "tante grusom" ennå
  20. Vi har brukt rundbrenner for siste gang. Holdt på å ta livet av hele hurven. Voknet heldigvis, og da lå røyken bare 10 cm over nesa til de som lå og sov. Kjøp heller en skikkelig ovn først som sist. Og for al del ikke bruk pellets, det er det vi gjorde. De lå bare og ulmet.
  21. Minni har fått løpetiden og vi må stå over. Det var synd, vi hadde gledet oss til dette. Vi kommer sterkt tilbake en annen gang
  22. Jeg pleier å klø til det blør og da gir det seg
  23. Har vært å gått 2 korte blodspor nå i kveld. Det gikk omtrent som sist. Litt fomling på 1. og mye mer bestemt på 2. Det har en tendens til å samle seg endel maur i blodet og på godbitene som legges ut. Det virker som hunden irriterer seg mye over godbiter fulle av maur. Pleier dere å dynke godbitene i blodet eller legge disse litt ved siden av, eller er ikke dette noe å bry seg om i det hele tatt.
×
×
  • Create New...