Jump to content

Mauser

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Mauser's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg mener "Morakniven" er mer enn en Morakniv. Edit: Kniven på bildet er mye brukt, og godt egnet, til flisespikkeri.
  2. Ramla over et gratisprogram for raw-filer på foto.no forum,-tror jeg det var. Eller var det digit.no? Det funker for mine .raf-filer, og håndterer en del formater. Hverdt å prøve iallefall. RawTherapee V2.4 lages for Linux også, eller er det omvendt? Uansett ....... http://www.rawtherapee.com/?mitem=3 På siden finner du også et forum.
  3. sitat fra siden til Norma: " Kalkulatorene er basert på ladedata oppgitt på våre kruttbokser med maks. og min. ladning, og kan ikke anbefales brukt til andre krutt." Skeptisk, -til Norma her. Jeg hadde ikke hatt betenkligheter med å bruke annet krutt i kalkulatoren. Forutsatt at man har nødvendige data fra produsent. Samenlignet osv. Artig sak forøvrig.
  4. Mauser

    Knivblad

    Gå inn på siden ( Jørn Jensen ) og klikk på "Kontakt oss"
  5. Svartor kan også brukes til skaft synes jeg.
  6. http://www.sloyd-detaljer.no/pslweb/product.aspx?productid=3719&deptid=175
  7. Mauser

    Knivblad

    Jensen er grei å handle med. Sender med post. http://www.jjensen.no/web_katalog/wwwkat_set.html
  8. google http://www.google.com/search?hl=no&lr=&client=opera&rls=en&hs=99u&q=6.5x55+6.5-06&start=10&sa=N kammeret http://www.kammeret.no/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&keywords=6+5x55+-06%2A+6+5+-06+6+5&fid%5B%5D=14
  9. Siteringsfunksjonen bør kanskje fjernes helt? Det er ikke ønskelig å konfrontere folk med tidligere utalelser? Gamle uttalelser. Hvor gammelt er for gammelt? Hva med å autoslette inlegg etter x antall dager? Meninger utgått på dato. Er det ønskelig med debatt i det hele tatt? Ømme tær. Vi og dem. Det er tanker jeg "sliter med". Gravøl er en nærliggende tanke. osv.
  10. Ærlig talt. Jeg siterte det første og beste (?) relevante innlegget uten å lese hele tråden. Føler du det som et slag under beltet, så værsågod. Er du med på leken så får du tåle steken, sa vi som barn.
  11. Og det sier advokaten i styret ....... edit: (sorry, klarte ikke la være)
  12. Det er interessant å se at finnene har økt startladningen med N-160/90fmj med 2,7 grain i den siste tabellen. (31,2 - 33,9 Max.40,9 - 41,4) Også bruker de tennhetter av typen Large Rifle. Hva slags hylser bruker de? Lapua? Hva bruker vi? Sjøl ville jeg brukt en startladning som lå midt på treet her. Og jobbet meg opp eller ned. Alt etter som. Ladetabellene fra VV har variert mye opp igjenom årene. Mye rart. I tilegg varierer kruttet dems.
  13. Sitat Slemmo: .....det blir jo helt håpløst å svare på postinger uten sitering. sitat slutt Nope sitat Rino Hals (XO): ....... sette en finger på fenomenet med å "chatte" i trådene. ......kan ikke dette gjøres via PM? sitat slutt +1
  14. Istedenfor Adobe pdf. 33mb, kan du laste ned foxit 3,7mb og lese pdf. http://www.filehippo.com/download_foxit/
  15. Du kan lese om dette i boka til Toverud, som har vært å finne på nett. Edit: Og her er den: http://www.rovdyr.org/arkiv/toverud_bok.pdf edit2 Bare for å gjøre det klart, statssekretærer, ministre, statsadvokat er ikke folkevalgte, men utnevnt av regjering.
×
×
  • Create New...