Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/16/2019 in all areas

 1. 9 points
  Da begynner endelig de utallige timene i kjelleren og gi frukter! Må si meg meget tilfreds så langt. Gjennstår bare å få på kolbekappe og prøve stokken i praktisk bruk nå. 3300 gram med kikkert og demper. Monterte kikkerten fra kombien 650 gram ca. Da swarowskien er i Østerike og får nye linser for øyeblikket. Kom over ett tilbud på timneyavtrekker jeg ikke kunne si nei til så da ble det handlet og montert det og... begynner og bli bra kruttpistol dette vertfall til mitt bruk. Blir spennende å se hvorda lakken og strukturen tåler hjortejakt i bratte vestlandslier til høsten... nå er den vertfall veldig ru og god.
 2. 1 point
  Det er derfor HV-mauser med Tasco 4x40 fremdeles er enerådende til norsk storviltjakt. Rimelig og fullt ut tilstrekkelig.
 3. 1 point
  Ja hva med å la alle bruke det de vil i en kikkert klasse. Da vil det bli et utstyrskappløp og de som ikke vil være med på det faller av. Eller man kan innføre noen begrensinger og de som ikke liker begrensingene faller av. Er det jeg mener er vanskelig. Fordi publikummet klager uansett...
 4. 1 point
  Jeger hadde en test av hagler under 15.000. Den testen ble vunnet av tyrkiske Khan K-500 LUX 12-76 til 9900 kroner.
 5. 1 point
  Denne kansje? http://www.diproductsinc.com/Detail.aspx?PROD=156323&CAT=3600 Leapers har hurtigmontasje for 11mm https://www.sandefjordpaintball.no/index.php?main_page=product_info&cPath=122_124&products_id=2708&zenid=j9sqe9n823sktk2n88routpp90 OBS: de har en fjærbelastet stopp pin (for luftgevær) som lager striper i finnish men kan sikkert fjernes
 6. 1 point
  Kjøpte en Ata SP Sporting for 4-5 mnd siden og har vel passert 1000skudd med god margin på bane nå. Pga den Norske følkeskjela, så kan jeg ikke annet enn å klage da den smeller hver gang jeg trekker i avtrekkeren og tomhylsene spretter ut hver gang jeg åpner og det hender også at jeg bommer på duen på trap banen, men det tror jeg må være min egen feil for på sporting banen er det få av duene som flyr fra hagleskurene. Fortsatt litt treg å åpne selv om jeg oljer, men slett ikke vanskelig å ha med å gjøre. Treverket kunne sikkert ha vært finere og blåneringen penere med utskjerte krusseduller i stålet, men hva kan man forlange til 1/3av prisen av rendyrkede brukte Italienere? Mekanisk har jeg ingenting å klage på enda... Men hvem vet... Som di sa i Flåklipa: Time vil sjove...
 7. 1 point
  Jeg hadde en picatinny-skinne på en 455 for en del år siden, og to kikkerter med Leupold QRW. En kikkert til hvert løp. Mener å huske at montasjen hadde innlagt MOA. Kjøpte den fra Opticsplanet, eller hva det nå heter. Funka helt fint.
 8. 1 point
  Picatinnyskinne er nok veien å gå. Sikkert noen i landet som har skinne som passer, hvis ikke så kan du se over dammen til Kinneys Shooting Supply. De sender til Norge.
 9. 1 point
  En liten videofnutt fra en skytesesjon i forrige uke med M1891 Mauseren. Støpte kuler fra Lyman 314299-blokk, pulverlakkerte og med gas check. Ikke alle treffene var like gode, men ikke så verst for en 120 år gammel børse som har reist rundt halve jorden . YouTube video
 10. 1 point
  http://www.hagmans.se/no/rustbeskyttelse/carosol/e/11270/carosol-bodyspray/
 11. 1 point
  Sluttproduktet ser i alle fal veldig bra ut. Litt uvanlig kolbekam, men antar at den passer deg perfekt. Gratulerer! Blir spennende å høre hvordan den er å skyte med.
 12. 1 point
  Dagens Næringsliv forsvarer i dag på lederplass regulert "trofejakt", grundig og underbygd med henvisninger til FN-organisasjoner og WWF. Lederen er et svar på professor Ragnhild Sollunds kritikk av XXL-sjefen (og alle andre som jakter..). Den kritikken har det jeg har sett ikke inneholdt noe som helst referanser til annet enn professorene egne meninger og følelser. Professoren er kriminolog og forsker på aupairer og integrasjon og mangfold. Tro om hun gikk til media eller media til henne? Hennes påstander er rimelig drøye (feks lovlig regulert jakt fører til økt illegal jakt, jakt bidrar ikke økonomisk til vern av truede dyrearter).
 13. 1 point
  Disse kalibrene har lave kammertrykk ja, viktigst å få riktig hastighet for samskyting. Kan være vanskelig når man går over til en helt annen kule. Tror ikke det er generell regel at europeiske er regulert for 100 m, min 500NE er hvertfall regulert på 50 m.
 14. 1 point
  Her er ett godt kjøp https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=151977382 Mangler bare en god kikkert.
 15. 1 point
  Norrøna Reconpack på XXL til 3499.- Folkens, ikkje gidd å diskuter i denne tråden....
 16. 1 point
  Denne tråden begynner nå å bli skikkelig gammel, men fortsatt like imponerende og aktuell. Takk til Arrowmaker og jeg håper vi får se det ferdige resultatet en vakker dag.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...