Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/2019 in all areas

 1. 6 points
  Byttet inn Hubertusen i noe som skulle være mer spennende.. gikk 14 dager, så savnet jeg kippen. Druknet savnet i andre våpenkjøp.. rett over jul.. sprakk jeg.. I går dukket den opp. I dag var vi på banen.. Slengeren er min feil.. Ammo noe S&B som fulgte med. 5 skudd`s serie. Kaliber som før.. 6,5 X 57R
 2. 4 points
  Jeg vil nå si at selv om kammeret.no bare er et speilbilde av brukerene, så er vårt forum fremdeles søtten tusen fantasilliarder ganger mer seriøst enn alle Facebookgrupper jeg noensinne har vært innom.
 3. 4 points
  Jævlar som de går! A0 1,75x35 sg19 og 1,9x34,5 z2m18. Kråkene klappet sammen på alle hold. 😁
 4. 3 points
  Tja, vedkommende som er anmeldt i denne saken får vel ikke driti seg mer ut enn han allerede har gjort uansett så jeg ser ikke helt problemet. At du mener omstendighetene rundt episoden er totalt irrelevant er jo opp til deg, men jeg synes det er interessant.
 5. 2 points
  Det har seg sånn at i et noget svakt øyeblikk klarte jeg å spørre kjerringa om vi skulle gifte oss. Svaret var kontant. 😍 Og like kontant var det bestemt at helgrillet villsvin skal serveres. Dette er noe jeg aldri har vært med på. Så da er spørsmålene mange. Hvordan går jeg frem ifht skrotten? Flåes, eller fjerne raggen på annen måte? Fryses ifht parasitter og annet grums(skal selvfølgelig trikintestes)? Hvor stor gris til ca 40 personer? Andre tips og triks taes også gladelig i mot. Mvh Mats (ingen kalde føtter ennå)
 6. 2 points
  Erre mulig😳 Nå har den nådd folket👍 Aannerud
 7. 1 point
  Man må vel ikke delta på nm i langhold hvis man eier noe med chassis? Det er mange rundt omkring som har tilgang på lange baner, som liker å pusle for seg selv eller med noen kompiser.
 8. 1 point
  er jo rent tap å kjøpe billig. ikke deler å få blir bruk kast forjævlig. umulig å selge uten stort tap også ......gjelder ny billibørsjer
 9. 1 point
  Ta det rolig. Dette er et forum på internett og altså til diskusjoner. Noe er relevant, noe ikke, men det skal mye til før det blir upassende.
 10. 1 point
  Han skriver jo at eier er ukjent... kanskje bare noen lokale som misliker scooterkjøring..
 11. 1 point
  Bare skyter inn, jeg har bestilt tilsvarende kopi-grep fra Ebay og ble imponert over kvaliteten.
 12. 1 point
  https://www.ebay.com/itm/S-W-GRIPS-K-and-L-FRAME-HARDWOOD-FIT-FOR-SQUARE-BUTT-and-ROUND-BUTT-SMITH-WESSON/264216784712?hash=item3d848c2f48:g:IAIAAOSw~VBcTvZm Ser ut som ett "kopi" grep nesten. Litt forskjell vil det jo være, men til en mye rimeligere pris.
 13. 1 point
  https://www.globaltools.no/sikkerhetsutstyr/vernebrille-zekler25 Fikla litt med internettet og fant disse. Klar, gul og grå EN 166 glass tilgjengelig. Er visst mer tilgjengelig av slikt enn de store stygge overglassesene til 3M.
 14. 1 point
  https://www.safetyglassesusa.com/elvex-ovr-spec-safety-glasses-with-clear-lens/ Disse funker bra for meg, og har ballistic sertifisering. Finnes også andre alternativer på sida der, avhengig av hvor store briller du har.
 15. 1 point
  Jeg har ikke fasiten. Kjøpte en conquest dl 2-8x42 (var det vel) for noen år siden. Godt fornøyd, inntil fiberoptikken i retikkelet løsnet. Sendt til fabrikk, endte med at jeg fikk en ny identisk kikkert. Hvor fiberoptikken løsnet første tur på banen. Sendt inn på nytt, fikk en ny dl 3-12x50- som det ikke har vært tull med så langt. Men tilliten til dl er litt tynnslitt. Jeg ville gått for V4.
 16. 1 point
  Jeg har også hørt skudd både på natten og tidlig morgen. De fleste har vært mine egne....................jeg jakter rev på opplyst åte😉 Forøvrig så må omtalte jeger avvæpnes for ALLTID og få en streng straff!!
 17. 1 point
  Denne saken dreier seg om en nordmann i Sverige, slikt sett kan vi si de norske tilstandene har spredd seg.
 18. 1 point
  Fy flate, det der var direkte ekkelt å se på, og med hus som bakstopp....😳 Får inderlig håpe at dette var det siste skuddet han noen gang får løse.
 19. 1 point
  Fem+++? Ser overhodet ingen grunn til at han skal få utøve jakt eller eie våpen igjen i det hele tatt. Bare uten skyteepisoden er det bevisste lovbrudd nok til en kraftig smekk.
 20. 1 point
  Er det noen som kan bevise at den ikke gjorde det? Tru kan man gjøre i kjerka.
 21. 1 point
  Supert at du deler opplevelsene dine på beverjakt med oss. Takker for at vi fikk "bli med" .Godt skrevet var det og. Akkurat som å være med ut på jakt. Du har fått til en perfekt felling, ved at du har skutt en ungbever. Veldig bra. Da vil det også være bever i området i årene framover. Ungbevera pleier ligge på ca 15 -20 kg Et lite tips er å ikke knerte den aller første beveren som dukker opp. Da blir det desverre en gang imellom en feilskyting ut av det, ved at man legger ned selveste sjefen i området (voksen hunnbever) De styrer og holder kolonien samlet. En eventuell feilskyting kan ødelegge jakta i flere år framover, litt avhengig av bever-populasjon og beliggenhet på vassdraget. Been there, done that. Om man derimot skal fjerne bevera fra området, spiller det ingen rolle. Lykke til videre framover på beverjakt.
 22. 1 point
  Nå blir det jo synsing og subjektivitet, men har personlig 10x mer glede ut av ei evighetsmaskin av ei pumpehagle som jeg ikke trenger å være redd for, og om noe skulle ryke så tar man en tur til brownells. Samme kan sies for en Baikal som jeg aldri har hatt noe som helst problem med. Fint avtrekk, god balanse, og automatiske utkastere. Hva gir graveringer, fin blånering og tyrkisk valnøtt deg? Kjenner, og har hørt om flere som kjøper seg hagler til langt over 20 lapper, for å så kjøpe seg ei tyrkisk ''brukshagle'' Sånn fylles våpengarderoben opp der i gården. Haglesnobberi har jeg aldri skjønt, og min personlige mening er at det er 0 poeng i å kjøpe ei hagle til over 7000 kroner. tar forøvrig en lada niva over ei kebabtralle fra bavaria hvilken som helst dag.
 23. 1 point
  Jeg kunne anbefalt en drøss OU på finn, også enkelte halvautomater, men for guds skyld hold deg unna pumpehagler baikal lanber og samtlige brukte tyrkiske hagler...
 24. 1 point
 25. 1 point
  Ikke noe poeng med BMW når man har Lada...
 26. 1 point
  Skal man bli en god fluktskytter, og ha en viss glede av verktøyet, både på jakt og bane,så holder man seg langt unna både Baikal og Rem 870.
 27. 1 point
  Jeg jakter og fisker på sørsiden av Harstad og et stykke inn i Kvæfjord. Jeg jakter med hund etter rype og orrfugl. Siden jeg jobber på havet så jakter jeg mest i ukedagene og bruker helgene på familie. Har hatt gleden av å jakte med en del nye jegere som har fått skutt sine første fugl for hundene mine. Om det er noen i startgropa som trenger litt veiledning i fjellet og har lyst til å gå med en lokalkjent så er det bare å ta kontakt.
 28. 0 points
  Nå er det faen meg nok. I en slik tragisk hendelse er det fullstendig upassende å føre en slik diskusjon. Dette er så langt fra en kaliberdebatt - dette er sjukt. Ikke nok med at media går ut og kaller vedkommede "jeger". Men så drar du opp dette til kaliberdebatt - søk råd hos noen. Og logg av fortest mulig. Hold en positiv sfære omkring jakt og skyting i stedet. Vær stolte kulturbærere, og send en god tanke til ham som ble forulempet.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...