Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/22/2018 in all areas

 1. Så hvis den endringen du så er en annen jeger, bærplukker eller andre som ferdes i skog og mark så sitter faktisk du å peker på vedkommende med ladd rifle?😲 Håp for din del at du ikke møter meg og jeg oppdager at du peker på meg!!! Kjøp deg håndkikkert!
  5 points
 2. Første vilt felt med 7x64. 11 taggers hjort. Hjemmeladet: norma hylse CCI L200 Barnes TTSX 140gr URP 53gr COL 85mm V0 880ms
  3 points
 3. Dette er vel et eksempel på godt arbeid fra tollvesen og politi. Det er tydelig at de vet hva de skal se etter. Så det er nok liten sjans for razzia, hos dere andre.
  3 points
 4. Tusen takk! Da blir det hodeskudd.
  1 point
 5. @Cruiser Nei, har ikke det. Snakket med en jeg kjenner i systemet i kveld, ifølge ham så skal det gå ut mail i kveld eller i morra. Ellers så står det vel forklart på xxl sine sider hvordan man går frem for å få rabatt. Ved netthandel så skal du logge deg inn med mailadressen din, dvs den du får nyhetsbrevet på. I butikk så er det vel nok å vise frem mailen du får i kveld/morgen. Skal uansett ikke handle noe i denne runden, selv om Norrøna Kvinnherad frister med denne vanvittige nedbøren vi har i Romsdalen nå..
  1 point
 6. Satser på en slik snart ... dyrt, men morro. Jeg har også en tysk sideligger med sideplater i x74R i kikkerten!
  1 point
 7. Poenget med å buke riflekikkerten er vel at man skal sitte med våpenet klart til skudd, og ikke gjøre annen bevegelse enn å ta av sikringen, og trykke inn avtrekkeren. Jeg har mistet dyr over til nabojaktlaget (fin 8-spiring de skjøt, ja!) pga. at jeg brukte håndkikkerten først, da jeg så en bevegelse. Men jeg vil mye heller det, enn den gufne følelsen det må være å plutselig se en jaktkamerat i trådkorset. Og sitter en bare og speider ut over terrenget, et det MYE mer behagelig å bruke en håndkikkert, enn å sitte og vifte med geværet i skytestilling, som en jo må, hvis
  1 point
 8. Det er ganske greit å få kassen registrert, du må levere søknad som vanlig på våpendel og oppgi på søknaden at du skal lage den selv. Så snart søknaden er godkjent er det tut og kjør. Når kassen er ferdig merker du den med navn og nr som du vil og fører dette på søknaden og sender den tilbake. Når jeg lagde min så fikk eg tilleggspørsmål tilbake etter at søknadne var levert der de ville vite hvilken kompetanse jeg hadde for å bygge selv og hva jeg hadde tenkt. Sendte inn et kort svar med bakgrunn og erfaring og en skisse på det jeg ville lage og så var alt i orden.
  1 point
 9. Selvfølgelig hadde du ikke det. Men du hadde nok blitt veldig sint. Jeg hadde også blitt veldig sint, hadde sikkert forsøkt å anmelde vedkommende også..
  1 point
 10. Et våpen skal alltid behandles som om det er ladd. Man bruker ikke riflekikkert som håndkikkert. Hadde jeg sett du hadde pekt på meg med rifla di, så hadde jeg tatt rifla di å gjort den totalt ubrukelig i all overskuelig fremtid.
  1 point
 11. Finner du ut at du vil ha en helt vanlig 60 graders std gjenge så er det kunn pipa og ikke låsekassa som må maskiners om. Mye mindre arbeid å få til det på ei pipe enn ei låsekassa. Når du først er i gang, og for vitenskapens skyld, kunne du også lage en pipe med hver. En som har std 60 grader og en med lock ett eller annet TM. Test de ut og se om det faktisk er noen forskjell, eller om det bare er teoretisk tullball. Personlig tror jeg at på den AI designen kommer du ikke til å finne noen forskjell, men man vet jo aldri?
  1 point
 12. Han mener vel at det er litt enklere å slå gjenger på ei ny pipe, enn å produsere ei ny låskasse tenker jeg. Fordelen med prøv og feil er at man lærer ut av det og at mkII versjon uten unntak blir bedre enn mkI😊 Om du evt bestemmer deg for spiral lock og legger den i låskassa, kan du ta høyde for feil, ved å gå opp et hakk på utvendig dim på låskassa, slik at det blir mer gods tilgjengelig om det skulle gå i vranglås. Personlig ville jeg gå for enkle og utprøvde løsninger, framfor å finne opp kruttet på nytt, men det er meg. Igjen.....dette er et spennende pro
  1 point
 13. Samme politidistrikt; 5års karantene for å ha blitt frastjælt et par jaktvåpen.
  1 point
 14. Det visade att svenska Vectan agenten Sakab Sweden fått in Tecna'n krut, så jag och mina kompisar har bokat 3kg Min italienske kompis Marre säger att det är ett skitbra krut med stort arbetsområde, lågt i volym och ekonomiskt. sedan berättade Niklas på sakab att det var Bacheri & pellagri F2 krut på väg in så det går bra nu .. /P
  1 point
 15. Fikk endelig skutt for hund i los, kjempegøy👍🏻 Bra med fugl å se😁
  1 point
 16. Jeg er i utgangspunktet enig med jmosbakk. Jeg konkluderte med at alt en 17HMR gjør, gjør en 223rem enda bedre. Man kan jo fortsette med at alt en 223rem gjør, gjør en 6,5 ... osv. Et argument for 17hmr kan være sikkerhetssonen ved skudd mot fugl i trær (i tilfelle bom). En kule på 1,1 gram "uten bc" i 760m/s er ikke livsfarlig på 2km. Men det samme kan vell sies om en 30gr V-max i 223.
  1 point
 17. Ja. De har alltid levert😊 Alltid serviceinnstilt og raske, og de har peiling på hva de driver med 🤗🤗
  1 point
 18. Ikke hør på dem som sier at det er enklere å bare kjøpe ferdig! Spesielt M67, han er en gledesdreper deluxe når det gjelder sånt 😁. Han skjønner jo ikke en dritt av oss som mener veien er mer enn halve målet, og her en irriterende pragmatisk tilnærming til alt. (Du har jo lyst til å BYGGE en kasse, ikke først og fremst SKYTE med den). Han har gitt meg masse pes med mine gale prosjekt, som regel (alltid) får han rett men det er ikke poenget. Kan du kjøpe en ferdig kasse som oppfyller de fleste kriteriene dine? Ja garantert. Men du kan ikke kjøpe en kasse som du har laget og designet selv.
  1 point
 19. Fekk min første tiur i går, på veg opp ei bratt li i indre Sogn. Støkka opp av nestemann på linja på 40 meter, fekk den rett i fanget. For en opplevelse!
  1 point
 20. Høsten og jakta nærmer seg! I år ble det ikke sjans til den tidlige bukke og grisejakta så abstinensen etter lukta av en avfyrt 7x64 som henger i morgendisen et sted i Polen er som en tung sekk på skuldrene mine. Snart! Litt abstinens kan kureres på bane så i går skjøt jeg meg nesten tom Da er det bra at Jakt&Friluft har inne 170gr Geco Plus til småpene 18.90/skuddet. Greit for oss som ikke lader selv Jeg har etterhvert felt endel dyr med denne patronen og den virker. Fine slakt lager den ofte også. Jeg bruker denne til nesten alt av jakt. Det er kun på ren drivjakt jeg finner f
  1 point
 21. Det finnes mange mekaniske verksteder med styrte maskiner som kan gjøre slikt. Børsemakere har normalt veldig gammeldags og dårlig utstyr.
  1 point
 22. 1 point
 23. Nå kan bare høsten komme. Jeg er klar for det meste 😬
  -1 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...