Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/2018 in all areas

 1. Hadde posten hos meg bare vært treig hadde jeg ikke klaget. Jeg har en anelse om at reservepostbudet vårt er funksjonell analfabet. Jeg har kjeftet ham til å sjekke alle postkasser for samme husnummer som mitt etter han mistet en pakke med titankompensatorer. Sjefen hans måtte på husbesøk der han håndleverte en hel eske med AR deler til feil person. Osv, osv. Jeg har gitt opp posten for alt som har med våpen å gjøre. Fedex og UPS er bare marginalt dyrere og de leverer på døra. På rett dør til og med.
  2 points
 2. Se på KRG Bravo hos Vertebrae. Alt i ett i fin ergonomisk design for en billig penge. Skulle jeg ha et skjefte med AICS magasiner til en Tikka eller Remington hadde Bravo vært mitt valg uansett pris pga design og grep.
  2 points
 3. Dette tok jammen meg lang tid, men endelig har vi fått kommet oss til lerduebanen for en test. Frøkna prøvde hagla før den ble tilpasset, men da uten særlig treffprosent. Husker ikke om hun traff i det hele tatt, egentlig... Nå var det greit å ha hagla i anlegg før "JA!" på banen, slik at hun får lært seg svingen lettere i stedet for å kaste den til skuldra for så å bomme. Det endte med 14 treff på 25 skudd. Begynte med treff på første, men så ble det seks bomskudd på rad. Ble litt frustrert og grinete, men så begynte det å sitte, og det ble faktisk seks treff på rad etterpå.
  2 points
 4. Uansett så ser patronene 10 ganger finere ut, enn det jeg noen gang har klart med MEC-pressa Så jeg er meget godt fornøyd med kjøpet, og alle tipsene i tråden
  2 points
 5. Måtte lade noen testpatroner i dag å. Cheddite hylser, cx2000, 800-X 1.75 gram. 36 gram us6. z2m21 Blir gøy å teste på papp.
  2 points
 6. Takk for utfyllende svar. Jeg er nok den typen som bruker børsemaker uansett, føler meg ikke kompetent nok til å fikle for mye med det selv. Med mindre det er helt banale ting. Forhåpentligvis blir det ikke nødvendig med det heller håper jeg. Men skal absolutt sjekke ut browningen.
  1 point
 7. Har test skutt 800x og 700x beretta,browning,perazzi,iab,zoli og noen til... og den setter fine bilder i alle jeg har prøvd! Venter på skuddbilder av deg nå!😉
  1 point
 8. *Ahem* Pornografi er forbudt på dette forumet.
  1 point
 9. Jøss!! Da er jo rikdommenne bedre fordelt i SA enn i resten av verden. Hva er det de krangler om da?
  1 point
 10. Det er jeg som holder på med boken om kammerladningsgeværer og samler inn data om skytterlagsgeværene. Registrer gjerne ditt eksemplar her: https://svartkrutt.net/skytterlag/ Ditt gevær ser for øvrig ut til å være i praktfull stand. Til nå er det kommet inn data om 15 helskjeftede skytterlagsgeværer, så denne modellen er relativt sjelden sammenlignet med skytterlagsgeværene som var basert på de militære 4''' kammerladningsgeværene M/1860. De helskjeftede geværene som har årstallsmerking er som regel merket med året 1863 og de som har serienummer mellom 1 og 220. Det er registrert e
  1 point
 11. Velger å ta utgangspunktet i den første posten og hopper over korrektheten med å anbefale å lære å gå før man løper osv. Original STR skjefte er av førsteklasses kvalitet men den er ikke laget for optikk og blir derfor litt for lav med feks en 50mm på toppen. Man kan enkelt fore opp kinnstøtten men da får man til slutt ikke ut bolten uten å finne fra verktøy til å fjerne kinnstøtten. Litt knotete for lovlig transport av våpenet men fullt mulig. Her er GRS veldig fin. McM skjeftene er også fin sånn sett men jeg personlig synes de er litt "plankeaktig". En personlig greie bare. Je
  1 point
 12. Jeg har brukt vannbeis (Herdins pulver) på noen stokker de siste årene, og har enda ikke sett behovet for spritbeis. Men gjerne det kommer noen gode tips her som gjør at det blir spritbeis på meg neste gang.
  1 point
 13. Det er mange dyr jeg ikke har skutt, og det er vel en av de få tingene jeg kan skryte av. For jeg det er jaggu ikke mange dyr jeg har skutt heller...
  1 point
 14. Hadde regjeringen valgt å innføre direktivet uten endringer hadde vi faktisk fått en liberalisering av lovverket. Vi er det eneste landet i Europa som går for konfiskering av våpen. Vi kan dessverre ikke skylde på EU i denne saken. Problemene sitter på Stortinget, samt vår egen tafatthet.
  1 point
 15. Blaser R8 er jo ikke ett veldig lett våpen.Med det sagt så har jeg jaktet smyg på hjort siden 2012 med R8.Du kan styre endel av vekten med hva slags kikkertsikte,løpslengde og om du skal ha demper eller ikke. Jeg tror det er viktigere hva kroppen veier,og hva slags stand den er i når man er i hjortelia,enn om børsa veier 3,5 eller 5 kg.
  1 point
 16. Kommunismen har som sagt aldri fungert- men dere gir dere nok aldri : https://no.wikipedia.org/wiki/Pål_Steigan
  1 point
 17. Et par bilder fra de to foregående åra med reinsjakt! Har blitt mye tomt fjell siden debuten, men har absolutt blitt hekta. Har vokst opp med mye hjortejakt, elgjakt og rådyrjakt, men må innrømme at reinsjakta er noe for seg selv. Kan ikke skryte på meg noen stooorbukk helt enda, men lever veldig godt på de to jeg har vært så heldig å felle så langt.
  1 point
 18. 1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...