Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/2017 in all areas

 1. Tikka T3 6,5x55 McMillan A3 stokk S&B 10x42PMII Ase Utra SL5 demper skal monteres i 18x1 gjenger.
  1 point
 2. Slik ble den blackbear 9,3x62
  1 point
 3. Da er HV mausern klar for jakt (tror jeg) står igjenn : buhler sikring, kappe/gjenge løp og ceracoat på hele børsa har kostet så langt 3800 kr, synest ikke det er så ille (om en ikke tar med kikkertn da)
  1 point
 4. Tikka T3x CTR 308W, GRS Berserk til CTR, Spuhr m/ Kahles K1050, Sonic Ghost 50. Happy, happy, happy
  1 point
 5. Den store sommervarmen er fraværende så her sages, spikkes, files, slipes, måles, bannes, raspes og drikkes utallige kopper kaffe for tiden, og jeg begynner å få en liten idé om hvor dette tar i vei. Psyko masse som står igjen, men 602n begynner sånn smått om senn å ta form. Man kan i alle fall ane konturene av ei rifle.
  1 point
 6. Litt på siden, kanskje. Jeg har kraner til utevann med en sånn skrøpelig plasthendel til å skru vannet av og på. Denne hendelen har noen svakheter. Den er meget skjør, og knekker jevnlig. Dette er spesielt kjedelig hvis du prøver å skru vannet av. Videre er den løs, og har en tendens til å bli borte. Til sist er den latterlig dyr, til å være en skral plastbit,og kan bare kjøpes i spesialbutikker med obskur beliggenhet og snevre åpningstider. Med andre ord- bare dritt. Men heldigvis har man et rikt utvalg med rørformede messingobjekter i diverse dimensjoner liggende i kjellere
  1 point
 7. Det finnes flere leverandører av lyddempere som ikke forårsaker mirage, Peltor er en av dem.
  1 point
 8. Eller... man innser (etter å slept seg skakk og skjev ) at slike bagger er for folk som forflytter seg inn og ut fra bil... og bruker ryggsekk og en campingstol.
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...