Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/17/2017 in all areas

 1. Kahles ZF69 6x42. "Skuddsikker" militær kikkert. Har en slik med tysk 4. De aller fleste har tysk 1. De pleier å gå for ca 3000.-.
  2 points
 2. Eg ser ikkje på meg sjølv som ein trofejeger. Men eg skal ærlig innrømme at og skyte ein stor bukk er noke heilt spesielt!! Eg får høg puls(som oftast i høgste laget...) når det kjem både koller, kalv, spissbukk og fjorkolle. Men når storbukken kjem rasande gjennom skogen med sin heilt spesielle gange, då slår virkelig pumpa! Vi skyter ikkje store bukkar på bøen i valdet vårt. Og på drivjakt er dei ikkje alltid like lett og lure så når ein først får skutt ein stor bukk er det alltid ekstra stas:) Eg tar vare på alle gevira, om den har 4 eller 12 taggar. Fordi eg syns det er gode
  2 points
 3. Jeg regner da med at du kjører en bil som ikke kan gå fortere enn 110 km/h ?
  2 points
 4. Time Spent In Woods Trodde det måtte være noen som tok den... K
  2 points
 5. Hallo Jeg har skrevet om alle mine mauser prosjekter her på kammeret så selv om prosjektet er ferdig må jeg nesten dokumentere dette også, ble jo så enkelt og legge ut bilder og! Det hele startet med ett ønske om en allrounder rifle med Rådyr på druge hold som hovedfokus. Vi er en gjeng som hvert år er i Skottland på bukkejakt å der kan det fort bli litt lengre hold enn det normale her til lands. Jeg ønsket 6.5 kule(nærmest optimalt til både Langhold og Rådyr) å jeg ønsket en magnum hylse for god fart i ett hendig løp. Valget falt på 6.5saum. Først ble det bestilt 200stk Norma 7
  1 point
 6. Dette er testet på forskjellige våpen og beskrevet i Ladeboken 7 på side 185 og 186. Regn med en reduksjon i demping på ca 7 dB om du bruker en .375 demper i stedet for en 6,5.
  1 point
 7. Skulle jeg kjøpt den Nye Rigby´n så hadde jeg bestilt den i .308Win...minst like god patron og alle bakstreverske nostalgikere hadde ergret seg grønne..
  1 point
 8. 1 point
 9. Denne har vel det meste TS ønsker. Kikkerten er helt kurant. Og hvis børsa er ubrukt er dette en ganske så grei handel
  1 point
 10. Se etter zeiss diavari classic på finn.no.Disse kan du få for rundt 5000,- Bedre kikkert tror jeg ikke du får til denne prisen,har hatt min siden 2008. Lykke til med handel og jakt?
  1 point
 11. Hadde ingen konkret kikkert i tankene, men det er jo en del merker som er mer anerkjente enn andre, noe som ofte henger sammen med opplevd kvalitet og pris. Finnes mye fint brukt til mellom 4 og 7000,-. Da har du igjen noen lapper til en hyllevarmer i en eller annen butikk som ingen tidligere ville forbarme seg over siden de bare fikk anbefalt å kjøpe en Tikka T3 med synt stokk og rustfri pipe.
  1 point
 12. Nytt "service"-grep i posten idag, og revolveren glir greit ned i kassa:-) Fikk også et originalt sort skinnhylster - type tjeneste med to patronholdere for 6 patroner hver - veldig stilig:-)
  1 point
 13. Her er er kort-kort versjonen https://www.africahunting.com/threads/zimbabwe-night-hunting-crop-raiding-elephants-with-nyamazana-safaris-april-2017.38598/
  1 point
 14. Litt Kynoch - porno fra gamle dager, til bruk i Rigby sine rifler... .416 Rigby patroner med hollow-point, for rask ekspansjon på de store kattene..
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...