Jump to content

Retro AR

Thor

129 views

I don’t know but I’ve been told

Eskimo pussy is mighty cold.

 

Dette oppropet er fra Kubrick’s Full Metal Jacket. Rekruttene i filmen bærer M14 rifler, som min kjære svigerfar har påpekt, ca. en million ganger, var totalt overlegne M16 riflene de fikk utdelt senere i krigen. For snart 20 år siden gav han meg M16 bajonetten han tok med seg hjem og jeg har hatt en M16A1 fra den perioden i bakhodet siden.

 

Vel, Brownells begynte å lage autentiske deler for en tid siden og nå er jeg offisielt i gang med prosjektet. M16A1 loweren er en perfekt reproduksjon med unntak av manglende hull for autosear og inngravering for helautomatisk ild på velgeren. De aller tidligste versjonene hadde visstnok et ekstra hull for å pinne bufferen også.

 

Pipe er bestilt, men de er på venteliste så det kan nok ta noen måneder før AMEX appen på telefonen min plinger. Jeg har valgt å gå for en ikke helt autentisk versjon. Utseendemessig er pipa helt identisk, men jeg orker ikke 1:12 riflestigningen i originalen så jeg bestilte en med 1:7 i stedet.

 

I mellomtiden er jeg på jakt etter et delesett som er reimportert fra Asia. Så langt har jeg bare funnet en kilde.

 

Oppdateringer følger.

 

 

 

A92B4E73-A46E-42BA-940F-E42B9CFC4D4A.jpeg

A078E8BA-B013-4177-8163-A2B7279CC845.jpeg0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...