Jump to content
  • entries
    43
  • comments
    29
  • views
    3,924

SNO 2017


slemmo

746 views

 Share

Årets første utendørmatch og nordisk mesterskap i Std, revolver og Classic. Jeg skyter uansett open siden det er det jeg satser på i større matcher, været var for en gangs skyld spådd bra. Og dagen i dag er omtrent den eneste jeg kan huske jeg har skutt SNO uten regn eller snø.

 

20170506_072405.jpg

 

Skytingen har gått opp og ned. Begynte trått også har det være noen dårlige og noen bra stager. Bilde fra Stage en hvor alt kunne skytes bak ved stolen og jeg ikke lente meg langt nok ut, skudd i vegg og en mike.

IMG_20170506_102012.jpg

 

Luncen var skikkelig digg, fikk servert masse pulled pork og coleslaw, grunnen til at jeg bare tok en loffskive var faktisk pga mengden kjøtt!

20170506_130833.jpg

 

Skal prøve å være flinkere med fotografering i morra og oppdaterer mer da.

 

Edit dag to:

SNO er over, jeg hadde en mistanke om at noe ikke stemte da jeg sleit veldig med å treffe bra på over 15-20 meter. i dag så jeg at jeg hadde ovale kulehull på litt lengre avstander, skøyt generelt mye bom i går også, men stort sett alt så jeg selv og lappa opp. Når skytiinga går så å over alt så blir man veldig usikker og nølende også, så flyten gikk til helvete og det ble mye lapping. Noe fornuftige resultater i matchen kan man vel drite i :P

 

Siste stag i dag, hadde en mike her også, i tillegg hadde jeg ikke trengt å reloade og lappe på swingeren da den hadde tre hull, riktig nok et kanttreff, så det var vel det jeg tolket som å være ut underveis i skytingen.

 

 

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Jeg forlanger at du legger ut lenger video! må samtalen vår på slutten der! det var jo hele morroa :P 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...