Jump to content
  • entries
    9
  • comments
    16
  • views
    220

About this blog

Den gamle tråden fra i fjor (

) begynner å bli litt uoversiktlig så jeg fortsetter her.

Entries in this blog

Med Luca Brasi på fisketur

Med Luca Brasi på fisketur

Før vi begynner har jeg blitt oppfordret til å påpeke følgende:   1. Våpenet denne posten omhandler er høyst ulovlig å produsere, omsette, eie eller bruke innenfor Norges grenser. Jeg lever imidlertid under en jurisdiksjon hvor dette er totalt irrelevant.   2. Dette et et moroprosjekt, jeg anser ikke denne hagla som et seriøst alternativ for å forsvare meg med. Til denslags bruk har jeg en rekke hagler som er satt opp atskillig mer “fit for business”.   3. I all kor

Thor

Thor

Remfester - kjekt produkt.

Remfester - kjekt produkt.

Det er mulig dette er noe som har gått meg hus forbi, men jeg fant disse på Amazon i går og bestilte et par pakker som havnet på døra mi i ettermiddag.     Jeg har etterhvert gått over til QD fester med utløserknapp på alt jeg har av AR osv. Problemet er at jeg har ørten eldre våpen som har vanlig bolt som tar gammeldagse «QD» fester med tverrbolt. Derfor er det greit å prøve noen adaptere som gjør det mulig å sette QD remmer på eldre våpen uten omfattende endringer.  

Thor

Thor

Retro AR

Retro AR

I don’t know but I’ve been told Eskimo pussy is mighty cold.   Dette oppropet er fra Kubrick’s Full Metal Jacket. Rekruttene i filmen bærer M14 rifler, som min kjære svigerfar har påpekt, ca. en million ganger, var totalt overlegne M16 riflene de fikk utdelt senere i krigen. For snart 20 år siden gav han meg M16 bajonetten han tok med seg hjem og jeg har hatt en M16A1 fra den perioden i bakhodet siden.   Vel, Brownells begynte å lage autentiske deler for en tid siden og

Thor

Thor

Alltid moro med flere deler

Alltid moro med flere deler

Da dukket den månedlige forundringspakken min opp på dørstokken igjen.    Denne gangen fikk jeg ting og tang jeg kan bruke på våpen jeg allerede har:   Forlenget bolt stop har jeg ikke prøvd før, men jeg får sette den på SOCOM’en og se om jeg liker det. Denne er fra Guntech.    Ambi ladehendler er alltid greit for oss links-skyttere og hendelen fra APS havner nok på Grendelen som har en svær kikkert.   Som bonus fikk jeg en beltedispenser med 50 fot paraco

Thor

Thor

AR-47 med sex appeal

AR-47 med sex appeal

Som regel starter jeg et prosjekt med ferdige planer om hva jeg skal ende opp med og følger dem. Denne børsa ble derimot noe helt annet.   Jeg var egentlig ferdig med å bygge AR for 2018 når den månedlige forundringspakken min viste seg å inneholde en knall handguard fra Pew Tech med hardware og en Odinworks gassblokk med rør.    Jeg hadde ikke noe våpen som hadde behov for dette så det syntes like greit å koke opp noe nytt. Jeg bestemte meg for å bygge en enkel og kjip sak I

Thor

Thor

Litt AR fikling i helgen

Litt AR fikling i helgen

Denne Armaspec Rhino magasinbrønnen med fingergrep dukket opp i den månedlige forundringspakken min i går. Det var jaggu et reservedels kit med smådeler for AR og et sett med starter punches (hul-dorer) der også pluss ei t-skjorte og et RATS tourniquet.   Alltid moro å prøve nye greier, så jeg monterte brønnen på 6.5’en.      

Thor

Thor

Salongrifle på Texansk

Salongrifle på Texansk

Upper: PSA med .22LR pipe med rett løpsdiameter og 1:16 stigning. MLOK hybridrail. BCG av samme type som CMMG.   Siktemidler: Nikon 3-9x Prostaff Rimfire med BDC 150 retikkel på Nikon M-Series Cantilever. MBUS som backup.   Lower: PSA strippet med Seekins Precision delesett, CMMG buffersystem og QD plate, RRA to trinns National Match avtrekk. CMMG magasiner. Magpul kolbe og pistolgrep.

Thor

Thor

2018

2018

Se den gamle tråden for detaljer.   

Thor

Thor×
×
  • Create New...